in

«Ο Μ’αγαπας και η Σ’αγαπώ» Κουτσόπουλος junior και η μαμά του σε… Christmas spirit!

Μαμά και γιος πόζαραν μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και είναι ό, τι πιο τρυφερό είδαμε σήμερα.Ο λόγος για τον Κουτσόπουλο junior και την μαμά του, Χρύσα Μιχαλοπούλου!

  • Οι δυο τους μπήκαν σε Christmas mood και μας χάρισαν ένα ανεπανάληπτο φωτογραφικό στιγμιότυπο! «Ο Μαγαπάς κι η Σαγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χρύσα Μιχαλοπούλου κι έγινε χαμός από σχόλια και likes. Ο μικρούλης έχει μεγαλώσει αρκετά και φέτος θα περάσουν ονειρικά Χριστούγεννα. Δες το ποστ της ηθοποιού.

«Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαράκι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά», είχε γράψει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος που είναι ξετρελαμένος με τον γιο που απέκτησε με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλο.Θυμίζουμε ότι πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση πως η Χρύσα Μιχαλοπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» και πρόκειται να υποδυθεί την Νέλλυ Μπλανς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα υποδυθεί μία φιλόδοξη ηθοποιό που θα έρθει και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων της σειράς που παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Για Χριστούγεννα ο Κασσελάκης, στα πεθερικά του – Ακολουθούν οι περιοδείες

ΣΟΚ – Αυτή είναι η πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία