in

LoveLove CuteCute

Ο λόγος που ο Μητσοτάκης έφυγε νωρίς από την Μαρινέλλα και υπόσχεση που της έδωσε

Στην Μαρινέλλα διασκέδασε την Τετάρτη το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα και οι εικόνες τους ταξίδεψαν σε όλα τα ΜΜΕ. 

 

  • Το ζευγάρι εμφανίστηκε μόνο του χωρίς παρέα κάτι που έκανε εντύπωση σε όσους τους είδαν αφού η αλήθεια είναι πως έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που έκαναν μία έξοδο δημόσια οι δυο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ώρα της εισόδου του στο μαγαζί μέχρι την ώρα που βγήκε ήτανε πολύ χαρούμενος και έκανε αστεία με όλο τον κόσμο.

 

Ο Πρωθυπουργός ήταν πολύ ευγενικός με το προσωπικό, δεν είχε απαιτήσεις και ενώ μπορούσε να παραγγείλει ότι θέλει, καθώς το τραπέζι ήταν βέβαιος κερασμένο, εκείνος πήρε απλά δυο ποτά.

  • Ο πρωθυπουργός αν και ήθελε να παρακολουθήσω όλο το πρόγραμμα με την αγαπημένη του τραγουδίστρια, την Μαρινέλλα, στο διάλειμμα αποχώρησε αφού είχε ήδη βαρύ πρόγραμμα από το πρωί της Τετάρτης.

Η εμφάνιση της Μαρινέλλας όμως γίνεται μια φορά τη βδομάδα οπότε έπρεπε ο ίδιος λίγο να πιεστεί για να την απολαύσει. Κι αυτό έκανε. Της υποσχέθηκε όμως πως θα την επισκεφτεί ξανά μαζί με τα παιδιά του και θα φύγει τελευταίος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η αλήθεια για Ατζούν και Δαλάκα. Ήξερε πριν τελειώσει το “All Star” πως θα είναι στο επόμενο «Survivor»

Η κακοκαιρία είναι ΕΔΩ – Χιόνια σε λίγες ώρες στα Βόρεια της Ατικής