in ,

CryCry LOLLOL

O Λιάγκας καυχιέται ότι έδιωξε την Σκορδά από τη ζώνη και εκείνη ψάχνει σανίδα σωτηρίας…

Τον τρόπο για να παραμείνει ζωντανή στο άγριο τηλεοπτικό παιχνίδι που ξεκινά τον Σεπτέμβριο αναζητά απεγνωσμένα η Φαίη Σκορδά.

 

  • Αυτή τη φορά όμως τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της… Δεν υπάρχει τίποτα που να την κάνει να πιστέψει πως μπορεί να «γυρίσει» το παιχνίδι πλην της πολύ ικανής και έμπειρης αρχισυντάκτριάς της Αγγελικής Γιαννακοπούλου.

Πολλά τα «άκυρα» που έφαγε η Φαίη για το πάνελ πάρα πολλά.

  • Ενδεικτικά σας αναφέρω τη Σάσα Σταμάτη αλλά και την Νάνσυ Παραδεισανού που η ίδια προτίμησε να παραμείνει στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Και ο Κωνσταντάρας άκυρο θα έριχνε πήρε υποσχετική για το DOT όπως και ο Βουράκης που τελευταία στιγμή ανανέωσε με την υπόσχεση πως σε κάθε περίπτωση θα αξιοποιηθεί μελλοντικά στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ.

Όμως και ομάδα πίσω από τις κάμερες δύσκολα βρίσκει η Φαίη.  Επειδή θα βγαίνει στο 12.00 – 14.00 όλα τα θέματα έχουν καεί και ζητά από τώρα αποκλειστικά.

  • Όμως αφενός η πρώτη γραμμή από πίσω είναι και αυτή κλεισμένη αφετέρου τα λεφτά που δίνονται φέτος σε αντίθεση με πέρσι δεν είναι ικανοποιητικά.

 

Και μέσα σε όλα αυτά μαθαίνω πως ο Λιάγκας καυχιέται από εδώ και από εκεί πως εξόρισε την πρώην σύζυγό του στη ζώνη 12.00 – 14.00 και εκείνος παραμένει στο 10.00 – 13.00 ο κυρίαρχος.

Θυμηθείτε: Δεκέμβριο μήνα θα έχουμε καύσωνα στην τηλεόραση… Και δεν θα δουλεύουν και τα κλιματιστικά….

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. ουτε η παιδεια του να εξοντωνει επαγγελματικα συνανθρωπους του και ποσο μαλλον την πρωην γυναικα του και να το ευχαριστιεται. Ο Λιαγκας επεβαλλε την Σκορδα στο μεγα οταν η ιδια ειχε ενα ασχημο προφιλ, που της εφτιαξε η Κουτσελινη , απο το αλτερ ηδη και δεν θα ειχε καμμια απολυτως πιθανοτητα να επανελθει στα πραγματα , αν δεν ηταν ο Λιαγκας. Επισης επιλογη της Σκορδα ηταν να φυγει απο τον ΑΝΤ1 επειδη δεν συμφωνουσε με οσα της προτειναν , πχ μειωση ωρας που τωρα εν τελει δεχτηκε. Ο Λιαγκας ηταν κυριος και δεν ανακατευτηκε σε αυτο πουθενα ,αλλα ουτε και το ευχαριστηθηκε

  2. Για να μεινει στον ΣΚΑΙ και του χρονου μαλλον δυσκολο το βλεπω , εκτος και αν η νεα εκπομπη που ετοιμαζει κανει καλα νουμερα , γιατι οπως αναφερθηκε θα εχει μικρες γρηγορες δοσεις κοινωνικου και πολιτικου περιεχομενου και ισως λιγο ελαφρυ κουτσομπολιο . Αλλα δεδομενου οτι ,απο τεμπελια και μονο, ολες οι εκπομπες απο το πρωι εως τις τρεις παιζουν τεσσερα θεματα , αυτο ισως δεν φτουρισει , εκτος και αν εχει πρωτογενη θεματα . Το σιγουρο παντως ειναι οτι η Σκορδα δουλευει , δεν ειναι Μελετη, το θεμα ηταν η θεματολογια και το οτι δεν αφηνει το πανελ να εκφρασει ελευθερα την αποψη του και επεμβαινει , ωστε να τα εχει με ολους καλα. Λες και το πανελ δεν αυτολογοκρινεται , ωριμοι, υπευθυνοι,επαγγελματιες ,ανθρωποι ειναι, δεν χρειαζονται νουθεσιες. αλλιως μην τους εχεις πανελ

  3. … και επαυξάνω… Απλώς η Σκορδά είναι τέρμα κουτορνίθι και δεν καταλαβαίνει ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί ο καιρός που αρκεί να είσαι μια χαζή ξανθιά που τρίβεται πάνω στον καναπέ της εκπομπής… Ευτυχώς η Τσιμτσιλή έφερε την ανατροπή… Έκανε μόδα το να είσαι έξυπνη καστανή παρουσιάστρια… Άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο… ο κόσμος δεν βλέπει χαζές παρουσιάστριες…

    • Σιγά την χαζοβιόλα την Τσιμτσιλή καλέ.
      Είναι σαχλαμπούχλα, αντιπαθής, ψυχρή και ξινή.
      Εσύ τι πίνεις και δεν μας δίνεις?
      Σίγουρα είσαι η Σταματίνα ή κάποιος συγγενής της για να τα λες αυτά. 🤣🤣

  4. Ε καλα δεν την λες και πανεξυπνη την Τσιμτσιλη ουτε ιδιαιτερα ταλαντουχα ,επισης εχει μια ξιπασια ανευ λογου αλλα οτι κανει μια αξιοπρεπη εκπομπη ναι ,επισης το πανελ δεν ειναι και το καλυτερο . Η Μεσσαροπουλου πχ δεν ειναι καθολου αντικειμενικη ,οπως οι περισσοτεροι πανελιστες αλλωστε , ο Φραγκολιας κανει μονιμες διακοπες και απορω γιατι βρισκεται ακομα εκει . Ο Βερυκιος ειναι τουλαχιστον εκνευριστικος και φερεφωνο του εκαστοτε αφεντικου του, ο Σατσίδης παιρνει τζαμπα λεφτα , ο Παπανωτας παλι ειναι με μαζεμενα φτερα , αν πει κατι που ενοχλει γενικα πεφτουν να τον φανε, τον Φραγκολια παλι παρολες τις παρολες και τα ασχετα που πεταει ,οχι. Ειναι προστατευομενο ειδος απο οτι φαινεται

Οι διακοπές της Αναστασοπούλου στη Μύκονο και η συνάντηση με…

«Mπoύκαρε» σε ξενοδοχεία, χάιδευε πόδια γυναικών και έκλεβε τα παπούτσια τους