in

CuteCute

«Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο τελευταίος που έκανε σάτιρα, με ενοχλεί που τον υποχρεώνουν σε σιωπή»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη γύρω από τα καλλιτεχνικά τεκταινόμενα παραχώρησε ο Δημήτρης Πιατάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία της σάτιρας από την ελληνική τηλεόραση αλλά και στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

«Έγιναν απόπειρες σάτιρας τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, πιστεύω ότι θα ανακάμψει. Θεωρώ ότι κάποιοι ταγοί μας δεν θέλουν τόσο πολύ έναν λαό με χιούμορ, που να μπορεί να σαρκάζεται. Είναι απαγορευτικό», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο τελευταίος που έκανε σάτιρα και ο μόνος που είχε το δικαίωμα να το κάνει πια. Με ενοχλεί που αυτή τη στιγμή τον υποχρεώνουν να βρίσκεται σε σιωπή», τονίζει.

«Με ενοχλεί που γίνονται ηθοποιοί χωρίς να το έχουν σπουδάσει αλλά μέχρι εκεί. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος», σημειώνει ο Δημήτρης Πιατάς.

Πώς σχολιάζει τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του Θεάτρου με το #metoo;

«Οι άνθρωποι που κάποια στιγμή είχαν τη διάθεση της αλαζονείας τιμωρήθηκαν, καταδίκη είναι. Θεωρείτε ότι δικαιώθηκε κάποιος; Το στίγμα θα το φέρουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Εάν η κόρη μου θέλει να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, θα της έλεγα να το κάνει. Άλλωστε, περιμένετε ότι θα ζητούσε την άδειά μου;», δηλώνει.

«Κι εγώ θα έπαιζα με τον φίλο μου τον Γιώργο. Ο Γιώργος δεν έχει κάποια σχέση με τους βιαστές, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν λέω ότι είναι αναμάρτητος, το αντίθετο. Πολύ σωστά εισέπραξε κάποια στιγμή τη μήνη αυτών των ανθρώπων», σημειώνει στη συνέχεια ο Δημήτρης Πιατάς.

Δημήτρης Πιατάς

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Δεν τον υποχρεώνει κανείς σε σιωπή…..Ξεφτυλίστηκε με το να είναι φερέφωνο του Σύριζα,με την απόλυτη προπαγάνδα του και την ελεινή κοματοποίηση του μέχρι να γίνει εξουσία,και μετά απλά τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα και τον έκλασε και ο κόσμος που σιχάθηκε τις Ζαίικες παρωπίδες του.
    Μονοδιάστατη σάτυρα δεν είναι σάτυρα αλλά εμμονική και στρατευμενη σάτυρα.

  2. Δεν τον υποχρεώνει κανείς σε σιωπή Δημητράκη, ο κόσμος τον απαξίωσε . Νομίζω ότι έχει ένα επαγγελματικό τέλος που δεν του αξίζει γιατί είναι ταλαντούχος αλλά έτσι είναι η ζωή. Πολύ σωστή η θέση του για τον Γιώργο Κιμούλη. Είναι καιρός να επιστρέψει ο Γιώργαρος. Αξέχαστη παράσταση το “Σλουθ ” με τον Μαρκουλάκη όπως πρόσφατα και ο “Θειος Βάνιας”.

  3. Εγω παλι οσες φορες ακουω για Λαζοπουλου μου ερχεται η Σαρρη στο μυαλο , ο Κουγιας και αλλους που καταξεφτιλισε , ε αυτο δεν το λες και σατιρα αλλα τρομο οσων επιανε στο στομα του. Αφου λοιπον εδωσε και την στηριξη του στον Συριζα και εκανε αισχρη προπαγανδα, αφου ασχοληθηκε και με την Μτενιση τον Λιαγκα για να γινει ντορος, αφου ζητησε δουλεια απο τον Κοκλωνη ο οποιος του την αρνηθηκε και μετα βγηκε ο Λαζοπουλος και τον εκραζε , τωρα θυματοποιειται και βγαινουν φιλοι του να μιλησουν για σιωπη;Ρε δεν πατε καλα , Πιατα το ξεφτιλισες γενικως

  4. Ο Λαζόπουλος σταμάτησε διότι η τηλεθέαση που έκανε ήταν πολύ χαμηλή. Και ήταν πολύ χαμηλή γιατί το κοινό κατάλαβε την υποκρισία του δηλ. ότι βάφτισε “σάτιρα” την προπαγάνδα που έκανε.
    Κι όπως λέει και το ρητό: “ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.
    Ε.. ο Λαζόπουλος ήταν τυχερός και κατάφερε να παραπλανήσει τον κόσμο για περισσότερα χρόνια.
    Θα μείνει πάντα στα τηλεοπτικά γνωστός για αυτήν την παραπλάνηση του κοινού.
    Τον άγγιξε κι αυτόν ο Αντιμήδας όπως την Ακριβοπούλου, τον Αρβανίτη, τον Κανάκη, την Τσαπανίδου και την Τζίμα.
    Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε

  5. Αρχιζουν τα τρωκτικα και βγαινουν απο τις τρυπες τους ενα, ενα , μονο που ειναι τοσο θρασυδειλα που το κανουν μετα την καταιγιδα !! Αλλοθι στον κακοποιητη κΙΜΟΥΛΗ και υποστηριξη στον Λαζοπουλο ,που δεν υπολογιζε ζωες, ψυχες και καριερες, στην εποχη της παντοδυναμιας ελεω Κοντομηνα !Και τωρα τι Λαζοπουλε, τελειωσαν τα φραγκα και ξαναβγηκες στο κουρμπετι;

Στέψη Καρόλου – Το σπάσιμο της παράδοσης των 900 χρόνων!

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Έκκληση από τους δικηγόρους της οικογένειας. Τι ζητούν