in

LoveLove OMGOMG

Ο Λαγούτης εξομολογείται – «Όταν έπιασα πάτο, πήγα για απεξάρτηση…»

Στο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι», αναφέρθηκε στις δύσκολες προσωπικά στιγμές που πέρασε με τον εθισμό αλλά και στη συνέχεια με τον χωρισμό του.

Πόσους πειρασμούς δέχεται ο σύγχρονος άνθρωπος με τη βοήθεια της τεχνολογίας, που φέρνει τις ερωτικές σχέσεις πιο εύκολα στο σπίτι σου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Θεωρώ ότι ζούμε σε μία εποχή πολύ δύσκολη για όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Και με την τεχνολογία αντί να διευκολυνθεί η κατάσταση, μάλλον έχει δυσκολέψει περισσότερο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία, ποιοτική ή μεγαλύτερη μοναξιά και πιο επιφανειακές και επιδερμικές σχέσεις. Όλη αυτή η επίπλαστη χαρά και η ομορφιά των φίλτρων εν τέλει δεν σε βοηθά να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τι πραγματικά θέλεις.

Πάμε να αντικαταστήσουμε μέσα από τα likes και τους φίλους του Facebook, που οι περισσότεροι είναι άγνωστοι προς εμάς. Δεν είναι καλύτερο να δρας και να σηκώνεσαι από τον καναπέ, να αγωνίζεσαι με άλλους τρόπους, παρά να σχολιάζεις και να διαπληκτίζεσαι με αγνώστους από τα social media; Μου φαίνεται πολύ τοξικό.

Έχετε αναφερθεί στις προσωπικές κακοτοπιές και μπράβο σας, γιατί βοηθήσατε πολλά άτομα. Πώς τις διαχειριστήκατε;

Όταν έφτασα στον πάτο, με τόλμη. Ο εθισμός σε μια συνήθεια, όπως κι αν λέγεται αυτή, αλκοόλ, τζόγος, τυχερά παιχνίδια, κάπνισμα, φαγητό, ουσίες, χρειάζεται δραστικές κινήσεις. Ήταν μια στιγμή που έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις για τον εαυτό μου. Και το έκανα. Ζήτησα βοήθεια.

Πήγα για απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ. Οπότε για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να πάρεις και κάποιες σκληρές αποφάσεις. Καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι που βρίσκεσαι να κάνεις πράγματα που ούτε εσύ ο ίδιος είχες φανταστεί ότι θα έκανες ή να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν είχες διανοηθεί ποτέ. Εκεί χρειάζεται δύναμη για το ποιον δρόμο να διαλέξεις, παίζουν ρόλο οι καταβολές, η διαπαιδαγώγηση που έχεις λάβει αλλά και ο χαρακτήρας.

Για τα παιδιά σας, καθώς είπατε τη μαγική λέξη «διαπαιδαγώγηση», ποιο είναι το κύριο μέλημά σας;

Τους γιους μας τούς μεγαλώσαμε με απόλυτη ειλικρίνεια κι έτσι συνεχίζουν να είναι ακόμα οι σχέσεις μας. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, είμαστε ειλικρινείς μαζί τους. Κάπως έτσι διαχειριστήκαμε και την περίοδο του χωρισμού μας. Νομίζω ότι τα καταφέραμε να κρατήσουμε ένα ωραίο επίπεδο επαφής και επικοινωνίας.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

48 Comments

  1. Ζουν με κάποιου είδους εθισμό. Ποτέ δεν ξέρεις που θα τους την βαρέσει.
    Από ναρκωτικά, ποτό, τζόγο, φαγητό, μέχρι ντοκιμαντέρ για χιμπατζήδες. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. Το πιο ηλίθιο και άχρηστο ζώδιο. Παρασιτικό έως και επικίνδυνο. Πάντα με φωτεινές εξαιρέσεις βέβαια.
    Και ο κ. Λαγούτης φαίνεται να ανήκει στις εξαιρέσεις. Αυτά τα λέω με αφορμή το ζώδιό του, όχι τον ίδιο.

  3. Ζαία, σταμάτα να γράφεις συνεχή σχόλια, καταλάβαμε.
    Επειδή εγώ έχω παντρευτεί Ιχθύ, να σε ενημερώσω ότι μπορεί να ζουν στο συννεφάκι τους αλλά τεμπέληδες δεν τους λες ΠΟΤΕ των ποτών.
    Έχουν έμφυτη ευγένεια και μπορεί να μην σου ανοίξουν ποτέ την πόρτα του αυτοκινήτου αλλά θα έχουν πάντα το φιλότιμο να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε είναι βαρύ ή δύσκολο. Γιατί είναι το πιο δοτικό ζώδιο, είναι πολύ φιλότιμοι και καθόλου εκδικητικοί.
    Παρόλα αυτά αν έχεις καεί από Ιχθύ, δεν έχεις παρά να χτυπήσεις την πόρτα κάποιου άλλου ζωδίου. Προφανώς δεν είστε συμβατοί. Εμένα οι δύο καλύτερες σχέσεις μου ήταν με Ιχθύ.
    Δε σημαίνει ότι πρέπει να εξαφανιστούν, επειδή δεν ταιριάζουν σε εσένα.

    • Ποια ευγένεια μωρή Δούλα? Ποιον παντρεύτηκες εσύ η ανέραστη? Στον ύπνο σου. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Το χειρότερο ζώδιο είναι. Το πιο μαλακισμένο. Το πιο σκατόψυχο. Το πιο ηλίθιο.
      Είναι τα ακριβώς αντίθετα από όσα λες κι εσύ θίχτηκες γιατί είσαι κι εσύ κωλόψαρο.
      Είστε τεμπέληδες, εκδικητικοί, εμμονικοί, χαζοβιόληδες, στην κοσμάρα τους, παρτάκηδες και ό,τι χειρότερο μπορείς να φανταστείς. Ευαίσθητοι μόνο για τον εαυτό τους και για κανέναν άλλον.
      Για αυτό είσαι τόσο κι εσύ τόσο ηλίθια και κακόψυχη. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΡΕ.
      ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΟΥΡΓΕΛΑ. Ε ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
      ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι. ΓαλαΖαία να πεις την θειά σου μωρή Αλβανίδα Λένι Μπελάρτνο.
      Εμείς σε καταλάβαμε θες να πεις ότι είσαι Δούλα και γράφεις ως Ζιζάνιο.
      Φαίνεται από τις μαλακίες που γράφεις πάντα. Τσαμπουκάδες κι εξυπνάδες να πουλήσεις αλλού.
      Κατάλαβες μαλάκω? Ε μαλάκω.

    • Δεν μου αλλάζεις την γνώμη με τα ψέματά σου. Για να λες καλά λόγια είτε είσαι Ιχθείς κι εσύ είτε έχεις στο ωροσκόπιό σου ισχυρό θέμα Ιχθύ και είσαι τα ίδια σκατά με αυτούς γι’ αυτό ταιριάζετε.
      Τα σκατά με τα σκατά πάνε πάντα μαζί.

    • Πως φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις καθόλου από άλλους Ιχθείς εκτός από τον χαζό εαυτό σου και λες ψέματα για να τον δικαιολογήσεις. Άι μαρή κακομοίρα. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Όπως κι εσύ η μουρλοκακομοίρα. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • ΒΡΕ ΆΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΤΕ. ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡΑΣΙΤΑ.
      ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΙΠΑ.

    • Και συνήθως είναι κακίες και μαλακίες. Τι πσυχούλα που είσαι βρε Λένι Πενταγιώτισσα. Δεν τίθεται καν θέμα συμβατότητας ζωδίων. Οι Ιχθείς δεν είναι συμβατοί με κανέναν άνθρωπο. Δεν μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Κάνε ένα “γκάλοπ”. Οι Ιχθείς δεν ταιριάζουν με κανέναν. Μόνο με ηλίθιους σαν αυτούς ίσως. Σπάνια να τους βρουν κι αυτύς όμως γιατί οι Ιχθείς είναι οι πιο ηλίθιοι από όλους. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ. ΦΑΣΙΣΤΩ. ΆΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΚΟΥΤΟΨΑΡΟ.

    • ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΦΑΝΗΚΕ Η “ΕΥΓΕΝΕΙΑ” ΣΟΥ.
      ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Αν το δείτε μην πείτε τίποτα. Δεν το ψάχνει κανείς. Ούτε οι δικοί του. Απαλλάχτηκαν οι άνθρωποι.
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Είναι ντροπή σου να μου επιτίθεσαι κομματικά και να με στοχοποιείς για ένα άσχετο θέμα για το οποίο δεν σε έθιξα προσωπικά. Είσαι απαράδεκτη γι’ αυτό. Και Δούλα και Ιχθείς αν θες να το πάμε έτσι. Τα δυό κακά της μοίρας. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Κακή μου! Εγω δεν μίλησα για εσένα προσωπικά ούτε για κάποιον Ιχθύ συγκεκριμένα. Γενικά μίλησα. Αλλά αν αναγνώρισες τον εαυτό σου σε όσα έγραψα, τότε πρόβλημά σου.

    • Την πόρτα την έχω χτυπήσει αλλού προ πολλού και ποτέ σε Ιχθείς. Αν περίμενα από τους Ιχθείς προκοπή, σώθηκα. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Ευγένεια αληθινή έχουν οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί. Ακόμα και οι Κριοί είναι ένα πολύ παρεξηγημένο ζώδιο γιατί είναι πολύ κουλ και ξηγημένα παιδιά. Απλά, φιλικά, χωρίς δευτερες σκέψεις και ύπουλο μυαλό. Και αν τους χρειαστείς είναι εκεί για εσένα. Άλλος έχει το όνομα του σκληρού και του παρτάκια στην αστρολογία και άλλος την χάρη. Σαφώς και υπάρχει ένα 10% των Ιχθύων που είναι μάλαμα, χαίρομαι αν είχες τέτοιους στην ζωή σου, αλλά αυτοί είναι μόνο ένα 10%. Και στο λέω ως Σκορπιός. Ζώδιο του νερού κι εγώ. Οι Ιχθείς στην πλειοψηφία τους είναι βλαμμένα, κωλόζωα, γίδια, βλήματα. Πως αλλιώς να το πω. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Όχι δική μου άποψη.

    • Που θα τολμήσεις να μου κάνεις προσωπική επίθεση. Να μάθεις να φέρεσαι και να σέβεσαι. Σόρρυ αλλά θα σου μιλούσα πολύ καλύτερα αν δεν ξεκινούσες την απάντησή σου τόσο επιθετικά στοχωποιώντας με και μιλώντας μου άκομψα. Σου απάντησα όπως σου άξιζε. Ααααααααααχχχχχχχχχχ! Πολύ το ευχαριστήθηκα. Τα είπα και ξεθύμανα. Να προσέχεις να μην μιλάς με εμπάθεια άλλη φορά. Πάρ’ τα τώρα! Φάε τα σκατά σου!

    • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Ποιες σχέσεις είχες ρε βλαμμένο? Στον ύπνο σου μόνο. Πες ότι είσαι Ιχθύς φαντασιόπληκτος μυθομανής και λες ότι θες από το ζαλισμένο σου κεφάλι για να δικαιολογήσεις το ηλίθιο ζώδιό σου και τον ακόμα πιο ηλίθιο εαυτό σου. Κακομοίρη. Λες και δεν σας ξέρω τι βλήματα είστε.
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Άκου δεν τους λες τεμπέληδες ποτέ των ποτών. Καλό κι αυτό. Με έκανες να γελάσω. Είστε οι μεγαλύτεροι ξύστες. Πρώτος και καλύτερος εσύ. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Καλά το κατάλαβα ότι απαντάς εσύ παριστάνοντας κάποιον άλλο. Ω ρε τρέλα που σας δέρνει, τρελόψαρα.

    • Αλλιώς, οι απαντήσεις ισχύουν μόνο και μόνο για εσένα Νικόλα γιατί είσαι μυθομανής και έγραψες ένα σωρό ψέματα παριστάνοντας κάποιον άλλο. Περιέγραψες φανταστικές καταστάσεις που δεν έζησες ποτέ. Είσαι αξιολύπητος. Όλα αυτά τα προτερήματα που λες δεν ισχύουν για εσάς τους Ιχθείς. Θα ήθελες πολύ να ισχύουν αλλά δεν… Μόνο για κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις ίσως και σίγουρα όχι για εσένα.

  4. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Και που καταλαβαίνεις ότι τα κωλόψαρα ειναι κωλοψαρα γιατί είναι κωλόψαρα.
      Ελάαατεεεε να τα παρετεεεεεεεεεεεεεεε! ΑΑααααααααααααααααααααα!

      • Γιατί είσαι πανηλίθιο. Επιβεβαιώνεις πανηγυρικά όλα αυτά που λέω. Έχετε όλα τα κακά, τα ψυχρά και τα ανάποδα. Και φυσικά αιτιολόγησα γιατί είστε κωλόψαρα. Δεν το είπα χωρίς λόγο. Ένα σωρό αλήθειες είπα. Αλλά κάνεις πως δεν ειπώθηκαν γιατί είσαι ύπουλος και δεν σε βολεύει. Κουτοπόνηρο μουρλόψαρο.

      • Με βρίζετε χυδαία Λένι/Μπερλάντο/ νικολάκη ενώ εγώ σας μιλάω με το σεις και σας. Τι σας έχω κάνει πια; Μου έχετε διαλύσει τη ζωή εσείς και ο Κούλης, μώτη μου.
        Γαμώ τα κωλόψαρα επίσης. Τιμή και δόξα στους Καρκινους!

        • Έχει διαλύσει σε όλους την ζωή. Ακόμα και σε εσένα. Δεν είναι ψέμα. Εσύ και η Λένι και να θέλετε, δεν μπορείτε. Δεν κατηγόρησα όμως εσάς για κάτι τέτοιο, ψεύτη. Η Λένι είναι καλό παιδί, εσύ τρώγεσαι μαζί μου αλλά σε βάζω στην θέση σου. Πολύ καλά σου απαντάω. Όπως μου μιλάς κι εσύ. Όπως σου αξίζει. Μην ζητάς και τα ρέστα. Όσο για τα κωλόψαρα, δίκιο έχω πάλι. Εννοείται πως οι Καρκίνοι είναι οι καλύτεροι. Τέλειοι. Δεν συγκρίνονται με εσάς τα κωλόψαρα. 🤣

Πάτρα ΤΩΡΑ – Χειροπέδες σε ζευγάρι που «ρήμαζε» αυτοκίνητα στην παραλία 

Bασίλισσα Καμίλα – Η επιθυμία της για την ανθοδέσμη της στέψης της