in ,

CuteCute

Ο Κώστας Μπακογιάννης παίζει μπάλα σε αγώνα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας (Εικόνες)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν για την υλοποίηση του 1ου Athens Civil Society Festival εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης από το Σεράφειο, όπου συνεχίζεται και σήμερα, για τελευταία ημέρα, η μεγάλη αυτή γιορτή, αφιερωμένη στο έργο και τις δράσεις των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών.

  • Μιλώντας εξάλλου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα, στον οποίο συμμετείχε νωρίτερα με την ομάδα αστέγων, ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για έναν σημαντικό αγώνα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας.

Το φεστιβάλ θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία στο χώρο του Σαράφειου την Κυριακή το βράδυ, έχοντας φιλοξενήσει 140 ενημερωτικά περίπτερα και μπαζάρ εθελοντικών οργανώσεων, 43 παιδικές και νεανικές δράσεις και ψυχοπαιδαγωγικά παιχνίδια, 40 προβολές και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, 20 αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ των οποίων τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ, 25 καλλιτεχνικά εργαστήρια και εκθέσεις, 30 εργαστήρια και 18 θεματικές συζητήσεις, και θα ανανεώσει το ραντεβού με τους πολίτες για την επόμενη χρονιά.

Στο φεστιβάλ συμμετέχει και ο ΑΘΗΝΑ 9,84, εκπέμποντας μουσική από το βανάκι του σταθμού. Τη θέση της στην Αφροδίτη Παπακαλού δίνει αυτή την ώρα η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Βρε παιδιά αυτός ο επικοινωνιολόγος που συμβουλεύει τους πολιτικούς για να δείξουν πιο οικείοι να παίξουν ένα ματς, είναι πάντα ο ίδιος;
    Ο ίδιος έβαλε και τον Καραμανλή τότε να παίξει ποδόσφαιρο και γκρεμοτσακίστηκε;

Οργή στα Εξαμίλια – Τρεις συλλήψεις ανηλίκων για τους βανδαλισμούς στο κοιμητήριο (Βίντεο)

«Μαύρες μέδουσες» κατέκλυσαν τον Παγασητικό – Δείτε εικόνες