in

OMGOMG WTFWTF

«Ο Πολυχρονόπουλος ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου», λέει η τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και η ζωή του πριν τον «Άλλο Άνθρωπο» βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή τους ελέγχους για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή μίλησε στο mega και τόνισε πως ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ήθελε να γίνει μάνατζέρ της.

«Ο ‘’δικός μας άνθρωπος’’ ήταν αυτός που διασκέδαζε κοντά μας, στο μαγαζί μας με τους καλλιτέχνες. Κοινωνικός, καθόλου φτωχός φαινόταν. Δεν έχω να πω για τον ‘’Άλλο Άνθρωπο’’ με τα μούσια, με την φτώχια. Προσπάθησε να προσεγγίσει και εμένα για να με μανατζάρει, με τέτοια διάθεση για τη δουλειά μας. Έβλεπα τις λίστες με τα τραπέζια και ο μετρ του κρατούσε πάντα το πρώτο».

Η Χρίστινα Δελλή μίλησε και στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου και ανέφερε και πάλι πως «δε ξέρω ποιος είναι ο “Άλλος Άνθρωπος”, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Εγώ θα σας πω για τον άνθρωπο που γνώρισα, τον άνθρωπο των μπουζουκιών, τον άνθρωπο που διασκέδαζε, τον άνθρωπο που ερχόταν στο μαγαζί και προσπαθούσε να κατακτήσει και άλλες παρέες. Έκανε και δημόσιες σχέσεις, ας πούμε, μέσα στο μαγαζί. Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι. Είχε μια εμμονή μαζί μου, ζήταγε από τον μετρ συνέχεια να με δει, να πάω στο τραπέζι, να μιλήσει μαζί μου. Ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου. Κάποια στιγμή με είχε εκνευρίσει λίγο αυτό και απέφευγα την κατάσταση…

Επέμενε, ερχόταν στο μαγαζί, έκλεινε το τραπεζάκι του, έριχνε τα ζεϊμπέκικά του, έκανε της δημόσιες σχέσεις του, πέταγε τα λουλουδάκια του. Ένας κοσμικός άνθρωπος. Δε μπορούσα να φανταστώ την πορεία του. Μου φάνηκε αγνώριστος. Είναι αγνώριστος… Τον θυμήθηκα όταν είδα τις φωτογραφίες του από το παρελθόν… Ήταν γαλαντόμος. Ανοιχτοχέρης, και καλόκαρδος φαινόταν…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – «Η πολιτική έχει ξεχάσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον άνθρωπο»

Γιώργος Λιάγκας – «Έπαθα σοκ με αυτό που έμαθα για έναν γνωστό τραγουδιστή και έναν πολιτικό»