in

OMGOMG

Ο καιρός τρελάθηκε – Στα δύο η χώρα την Κυριακή. Αλλού 37 βαθμοί και αλλού… καταιγίδες

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός σήμερα, Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο στη χώρα, με λίγες βροχές να επιμένουν. Την Κυριακή, ωστόσο η Ελλάδα θα χωριστεί στα δύο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, η τελευταία ημέρα του Ιουνίου, ένας μήνας που έφερε ασυνήθιστες αστάθειες, θα κυλήσει με πιο ήπιες καιρικές συνθήκες, με την αστάθεια να περιορίζεται στις εσωτερικές περιοχές της χώρας.

  • Σήμερα, Παρασκευή θα υπάρχουν διαστήματα με ηλιοφάνεια, κάποιες μπόρες στο εσωτερικό της χώρας και στην Πελοπόννησο και τον υδράργυρο στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Η ημέρα για την Αττική ξεκινά με ήλιο και καλές καιρικές συνθήκες, όμως αργά το απόγευμα, ενδέχεται να συναντήσουμε κάποιες βροχές και καταιγίδες προς τα δυτικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 32 με 33 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ήλιο, ωστόσο προς το απόγευμα θα εκδηλωθούν κάποιες μπόρες προς τη βόρεια ζώνη του νομού. Ο υδράργυρος θα δείξει έως 31 βαθμούς.

Το Σάββατο θα είναι μία μέρα με πολλή ζέστη στα ανατολικά ηπειρωτικά με το θερμόμετρο να δείχνει έως και 36 βαθμούς. Η αλλαγή στον καιρό θα έρθει το απόγευμα, όπου θα εκδηλωθούν μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα προς το απόγευμα.

Την Κυριακή η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Στα ανατολικά και νότια ο υδράργυρος θα δείχνει έως και 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε κεντρική, δυτική και βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθούν καταιγίδες από το απόγευμα και έπειτα, ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι πιο χαμηλές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ΣΥΡΙΖΑ – Ρήγας για επίθεση Τζανακόπουλου. «Με έπιασε από τον λαιμό και με έβρισε»

Λευκορωσία – «Φυλακισμένος» ο Πριγκόζιν σε δωμάτιο ξενοδοχείου χωρίς παράθυρα