in

OMGOMG

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Με βροχές το ψήσιμο του αρνιού. Τι δείχνουν οι πρώτες προγνώσεις

Αστάθεια «βλέπει» ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας, καθώς αναμένονται βροχές, καταιγίδες και συννεφιά.

 

  • Την ίδια ώρα και Τάσος Αρνιακός προβλέπει βροχές στα δυτικά και βόρεια της χώρας την Κυριακή του Πάσχα. Αν και ακόμα είναι νωρίς για να «κλειδώσει» ο καιρός του Πάσχα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αστάθεια και βροχές προς το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ οι πρώτες ενδείξεις για την Κυριακή του Πάσχα είναι ότι ο καιρός θα είναι βροχερός τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές και από το μεσημέρι.

 

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο από την Κυριακή των Βαΐων το κύριο γνώρισμα του καιρού είναι οι βοριάδες, καθώς αύριο (28.4.2026) θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ και οι θερμοκρασίες στους 26 με 28 βαθμούς.

 

Στη Δυτική Ελλάδα θα έχουμε 27 με 28 βαθμούς Κελσίου, στην Αθήνα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 25 βαθμούς, στη Θεσσαλονίκη θα αγγίξει τους 23 βαθμούς. Στη Θράκη ενδεχομένως να έχει πιο πολλά σύννεφα. Η Μεγάλη Δευτέρα θα είναι μια μέρα με 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Συννεφιά θα υπάρξουν μόνο σε Κυκλάδες, Κρήτη και λίγο προς τη Νότια Εύβοια.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όσα δεν είπε κανείς για τον χωρισμό της Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο τα αποκάλυψε σήμερα το “Επι Τόπου”

Τα οφέλη του σύντομου μεσημεριανού ύπνου και πώς να τον πετύχεις