in

LOLLOL CryCry

Ο Γεωργιάδης για τον Κασσελάκη – «Δεν ξέρω καν αν είχε εκλεγεί πρόεδρος πενταμελούς συμβουλίου στο δημοτικό»

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Ο υπουργός Εργασίας, είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «είναι ένας άνθρωπος που απλώς έγινε διάσημος, τελεία». Άλλωστε, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη «η πολιτική δεν είναι αγώνας δρόμου 100 μέτρων, είναι μαραθώνιος. Το να εμφανιστεί κάποιος και να κάνει εντύπωση είναι ενδιαφέρον αλλά δεν είναι τόσο σπάνιο, ούτε τόσο δύσκολο».

«Το να έχει διάρκεια στην πολιτική και να κερδίζει διαδοχικές μάχες, αυτό πραγματικά αποτελεί πολιτική καταξίωση«, επισήμανε ο υπουργός.

 

 

«Ο κύριος Κασσελάκης, συμπαθής καθ’ όλα, ας πάρει πρώτα το πρώτο του αιρετό αξίωμα, ας πάρει εντολή από τους συμπολίτες του να τους εκπροσωπήσει και μετά να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Προς το παρόν δεν ξέρω καν αν είχε εκλεγεί πρόεδρος πενταμελούς συμβουλίου στο δημοτικό», πρόσθεσε.

Επιπλέον, δήλωσε ότι του προκαλεί εντύπωση, που ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει μέτωπο με τις «οffshore» εταιρείες, έχει υποψήφιο για την αρχηγία του κόμματος κάποιον που «έχει πλοίο», δεν έχει δηλώσει τη σημαία του πλοίου και «κατά 99% είναι σε offshore, γιατί έτσι είναι τα πλοία στην ποντοπόρα ναυτιλία. Άμα ήταν σε ελληνική σημαία θα το ξέραμε».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Μετά λένε για τον Αλέξη που ουδέποτε έκανε μπότοξ. Ο Αλέξης έχει τις γραμμές και τις ρυτίδες της ηλικίας του χωρίς ποτέ να πειραχτεί. Τους δικούς τους τούς μποτοξαρισμένους δεν τους βλέπουν.
    😂😂😂😂😂

Κώστας Λαϊνάς – Επέστρεψε στον Σχοινά μετά την μάχη με την γάγγραινα

Ο Μακεδόνας εξομολογείται – «Φρίκαρα όταν μου είπαν πως πρέπει να αλλάξω…»