Ο Φλώρος ζήτησε να μοιραστεί το έπαθλο του Survivor με τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή

1 Min Read

Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία έρχεται στο φως μέσα από τη δύσκολη περιπέτεια του Σταύρου Φλώρου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ενημερώθηκε πως η παραγωγή του Survivor και ο ΣΚΑΪ αποφάσισαν να του απονείμουν το χρηματικό έπαθλο των 250.000 ευρώ, ο 22χρονος αθλητής ζήτησε να δοθεί το μισό ποσό στον φίλο και συμπαίκτη του, Μάνο Μαλλιαρό.

Ο Σταύρος Φλώρος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και να του είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν ήσουν εσύ να με τραβήξεις και να μου δέσεις τα πόδια μέσα στο νερό, σήμερα δεν θα ζούσα».

Η κίνηση αυτή συγκίνησε όσους βρίσκονται κοντά στους δύο νεαρούς, ωστόσο η απάντηση του Μάνου Μαλλιαρού ήταν εξίσου δυνατή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε να πάρει χρήματα, ξεκαθαρίζοντας πως το μόνο που είχε σημασία για εκείνον ήταν να σωθεί ο φίλος του.

Share This Article