in

«Ο Φιλιππίδης είναι πολύ καλός άνθρωπος – Ποτέ δεν με παρενόχλησε»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το κίνημα metoo στην Ελλάδα, τον Στέφανο Κασσελάκη και την ομοφυλοφιλία.

  • «Δεν δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση, παρότι ήμουν και όμορφη. Αν θες μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι σημαίνει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα. Ποτέ δεν δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρότι ήμουν όμορφη. Ο Φιλιππίδης είναι πολύ καλός άνθρωπος», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Η Νεφέλη Ορφανού είπε στη συνέχεια: «Δεν φταίει ο κύριος Κασσελάκης, η ομοφυλοφιλία θεωρείται πολύη στρέιτ πλέον. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Η τάση να είναι ο άντρας με τη γυναίκα είναι θέμα τεκνοποίησης. Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική. Κι εγώ που δεν έχω κάνει παιδιά, είμαι παραβατική. Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει και καριέρα και παιδί. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω έρωτα με μια φίλη μου».

Κλείνοντας ανέφερε: «Ένα παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα, μια κανονική οικογένεια».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έκρηξη από γκαζάκια τα ξημερώματα σε είσοδο πολυκατοικίας στο Γαλάτσι…

Θρίλερ σε βίλα-Παλάτι στη Σαντορίνη- Νεκρός υπάλληλος μετά από καβγά