in ,

AngryAngry LOLLOL CryCry

Ο «Έρωτας φυγάς» οδήγησε τον ΑΝΤ1 σε αδιέξοδο και τώρα αναζητείται… διέξοδο

Πολλές φορές δεν έχει να κάνει το μέγεθος ενός τηλεοπτικούς σταθμού αλλά ο προγραμματισμός και η δύναμη της συνήθειας. Αυτό αποδεικνύεται με τον «Έρωτα φυγά» που μετακόμισε σε έναν μεγαλύτερο θεωρητικά σταθμό δηλαδή από το Open στον ΑΝΤ1.

 

  • Απόλυτα ορθά κατά τη γνώμη μου καθώς μια σειρά με κόστος μεγαλύτερο των 40.000 ευρώ ανά επεισόδιο δεν μπορεί να αποφέρει έσοδα παρά μόνον αν είναι στο «ψαχνό» του prime time. Και εκεί τοποθέτησε τη σειρά ο ΑΝΤ1 μειώνοντας όμως τα εβδομαδιαία επεισόδια.

 

Και η τηλεθέαση όχι μόνο δεν ανέβηκε αλλά έπεσε. Γιατί στο Open η σειρά είχε χτιστεί στη ζώνη των 20.00 και σε καθημερινή βάση και ο ΑΝΤ1 επέλεξε να πετάξει δύο επεισόδια την εβδομάδα απέναντι στα μεγαθήρια.

 

  • Είναι ακόμη νωρίς για οριστικά συμπεράσματα σίγουρα όμως τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι τελείως αποθαρρυντικά. Και στο σύνολο που μετά βίας περνά το 10% η σειρά και στο δυναμικό κοινό που τα 6αρια και 7αρια πάνε σύννεφο.

 

Η σειρά θα βγάλει τη χρονιά στον ΑΝΤ1 με τα δεδομένα όμως αυτής της στιγμής είναι απίθανο να πάει για άλλη σεζόν μετά το καλοκαίρι. Και ήδη δόθηκαν αρκετά λεφτά καθώς ως γνωστόν αγοράστηκαν τα δικαιώματα όλων των επεισοδίων και αυτών που είχαν προβληθεί στο Open.

  • Συμπέρασμα;

 

Σοφή η απόφαση των ανθρώπων που τρέχουν την ψυχαγωγία του Open να απαλλαγούν από μια τόσο ακριβή μυθοπλασία, μεγάλο ρίσκο πήρε ο ΑΝΤ1 που μέχρι στιγμής δεν του «βγαίνει»…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στα κάγκελα ο Ατζούν – “Ψαλίδι” στα χρήματα των Μαχητών. Μόνος ένας διάσημος θα πληρωθεί!

Ζηνοβία Αρβανιτίδη – Η κόρη του Πασχάλη συνθέτει μουσικές για τη NASA