in

OMGOMG

Ο εφιάλτης της Βέρρα. Το άγνωστο σύνδρομο της εγγονής της – «Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν τρώει».

Η Χαρά Βέρρα παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο, στην οποία μοιράστηκε μερικές προσωπικές ιστορίες για τη ζωή της.

  • Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Sozi για μερικά από τα ακραία περιστατικά που έχει βιώσει όταν εμφανιζόταν σε φεστιβάλ, καθώς και για τις απόψεις της για τις πλαστικές επεμβάσεις και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή της. Η Χαρά Βέρα εξιστόρησε ένα σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου ένας πελάτης έριξε ένα τραπέζι στην πίστα και τη χτύπησε ανάμεσα στα φρύδια. Έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να της κάνει 12 ράμματα.

Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού, ο άνδρας που το προκάλεσε μετάνιωσε και έγινε φίλος με τη Χαρά στη συνέχεια. Αυτό δεν ήταν το μόνο ακραίο περιστατικό που αντιμετώπισε – σε άλλη περίπτωση, ένας πελάτης της πέταξε γαρίφαλο και ένα πιρούνι κατέληξε στο στέρνο της. Όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις, η Χαρά Βέρρα είναι υπέρ της. Πιστεύει ότι αν κάποιος θέλει να βελτιώσει την εμφάνισή του, θα πρέπει να το κάνει. Προσωπικά έκανε τα χείλη της πριν από έξι μήνες, αλλά δεν έχει κάνει μπότοξ ή άλλες επεμβάσεις ακόμα. Ωστόσο, είναι ανοιχτή στην ιδέα να κάνει περισσότερη δουλειά στο μέλλον, αν νιώσει την ανάγκη.

  • Η τραγουδίστρια μίλησε και για τα σοβαρά προβλήματα υγείας της εγγονής της. Η Χαρούλα, η περηφάνια και η χαρά της, πάσχει από μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει την ικανότητά της να μιλάει, να περπατά και να τρώει σωστά. Παρόλα αυτά, η Χαρά Βέρρα λέει ότι η Χαρούλα είναι ένας άγγελος που φέρνει χαρά σε όλους γύρω της.

Μπορεί να μην μπορεί να επικοινωνήσει με την παραδοσιακή έννοια, αλλά καταλαβαίνει τα πάντα και πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρά Βέρρα πιστεύει ότι ο Θεός την έφτιαξε έτσι για κάποιο λόγο και ότι η κατάσταση της Χαρούλας δεν μείωσε σε καμία περίπτωση την ομορφιά ή τη λάμψη της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Νίκος Μουτσινάς – Οι μαϊμού προτάσεις και τα γλυφτρόνια που παίρνουν… “οδηγίες”

Καρέ καρέ η έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στην Αγία Βαρβάρα – Ο ένας πήδηξε από μπαλκόνι