Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει άδειες οδήγησης ενόψει Πάσχα

1 Min Read

Κίνηση-ανάσα για χιλιάδες οδηγούς, καθώς από σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει άδειες οδήγησης και πινακίδες ενόψει Πάσχα. Η απόφαση έχει στόχο να διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών τις γιορτινές ημέρες, ωστόσο δεν αφορά όλες τις περιπτώσεις.

 

  • Εκτός μένουν όσοι έχουν τιμωρηθεί για αντικοινωνική στάθμευση, όπως σε ράμπες ΑμεΑ, αλλά και όσες υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

Για την παραλαβή απαιτούνται βασικά δικαιολογητικά: άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο και ταυτότητα, ενώ σε περίπτωση τρίτου προσώπου χρειάζεται εξουσιοδότηση. Η διαδικασία γίνεται στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στη Λιοσίων, από τις 09:00 έως τις 14:30. Μια απόφαση που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες φέρνει χαμόγελα… αλλά και υπενθυμίζει ότι οι παραβάσεις δεν ξεχνιούνται.

Share This Article