in

LOLLOL CryCry

Ο Μπισμπίκης χόρεψε ζεϊμπέκικο γονάτισε και φίλησε τη Βανδή στο στόμα (Βίντεο)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει γίνει πιστός θαμώνας του κέντρου διασκέδασης στο οποίο τραγουδά η Δέσποινα Βανδή.

  • Το βράδυ του Σαββάτου, ο ηθοποιός ανέβηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο την ώρα που η Βανδή ερμήνευε το «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

 

Στη συνέχεια φιλήθηκαν στο στόμα ενώ ο ηθοποιός γονάτισε μπροστά της και εκείνη κάθισε στα γόνατα του για να συνεχίζει το υπόλοιπο τραγούδι. Ξεχειλίζει ο έρωτας λέμε.

Δείτε το βίντεο εδώ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

19 Comments

        • Ναι ψυχολόγα μου εσύ!!Πες μου ότι είσαι και Ζαία να κλείσει και το δικό σου πακέτο!!! ^_^ 😛

          Και εγώ 47 είμαι αλλά αν είχα κόρη στην ηλικία της Μελίνας δε θα έκανα τέτοια δημόσια σαλιαρίσματα σαν να ήμουν μικρότερος απο τη κόρη μου…Προφανώς διαβάζετε πολλά άρλεκιν δεν σας κατηγορώ…

          • Δεν διαβάζω άρλεκιν ούτε με ενδιαφέρουν τα πολιτικά, άνθρωπέ μου. Φυσικά και ξεφτιλίζεται δημόσια η Βανδή. Το λάθος της όμως είναι ότι έχει παιδιά και κάνει αυτά τα ρεζιλίκια , όχι η ηλικία της. Το δικό μου πακέτο περιλαμβάνει την ηθική και την τιμιότητα. Κλεισμένο είναι. Εγώ σχολίασα όλα αυτά που έγραψες, όχι εσένα ως άνθρωπο. Δεν σε ξέρω προσωπικά και δεν έχω κάτι μαζί σου. Όταν όμως γράφεις επιθετικά σχόλια άνευ λόγου και αιτίας και μάλιστα σε γυναίκες για κόμματα και αποκόμματα, τι συμπεράσματα περιμένεις να βγάλει κάποιος όταν τα διαβάζει. Δεν υπάρχει λόγος για εχθρότητες εδώ. Είμαστε συνσχολιαστές. Σαν οικογένεια. Αυτό σου λέω με άλλα λόγια.

          • Το Ζαία απ’ το Μαρίνα Ζέας? Μάλλον. Κρίνω τα προφανή. Κάποιοι άλλοι το παίζουν ψυχολόγοι ανθρωπιστικών ιδεολογιών. Όχι εγώ. Την λέξη ψυχολόγα, δεν την ξέρω. Ξέρω την λέξη μολόχα όμως. Θεραπευτικό φυτό είναι. 🙃

      • Ένας άνθρωπος είναι νέος στα 50 του. Φαντάσου όταν με το καλό έρθει η ώρα να φτάσουμε τα 50, να μας λένε μεγάλους και γέρους ενώ θα είμαστε ακόμα νέοι. Δεν είναι σωστός ο ηλικιακός ρατσισμός. Η Δέσποινα είναι νέα γυναίκα. Δεν είναι δα και 80.

        • Αν ακούστηκε ρατσιστικό για την ηλικία της το τόνισα για να δείξω(όπως είπατε και εσείς)ότι ξεφτυλίστηκε με τα καμώματα της.Δεν τα έκανε αυτά όταν ήταν 25 και γνώριζε τον Ντέμη και τα κάνει στα 50φεύγα με κόρη έφηβη;;Μεγαλοκοπέλα θα τη πώ και ας ακούγεται ηλικιακός ρατσισμός(άλλωστε και εγώ στα 50 πάω οπότε θα το έλεγα και για τον εαυτό μου αν έκανα τα ίδια).Τουλάχιστον εσείς έχετε επίπεδο.Άλλοι συνσχολιαστές θέλουν να τους απαντάς σαν βόθρος όπως σου μιλάνε.

          • Μας μιλάς για τον εαυτό σου δηλαδή. Βρίζεις τους πάντες και μετά κλαίγεσαι ότι σε βρίζουν επειδή σε βάζουυν στην θέση σου. Μάντεψε κάτι: Εσύ είσαι λάθος. Πάψε να κατηγορείς τους άλλους για ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ.

          • Βόθρος είναι το στοματάκι σου. Άρχισες να με βρίζεις σε ένα άρθρο χωρίς να σε ενοχλήσω. Καλά σε έκανα και σου απάντησα αναλόγως. Δεν σε πείραξα και βρήκα τον μπελά μου η έρμη. Που να ξεκινούσα κιόλας τον καβγά τι θα μου έσουρνες. Μπορώ να συζητήσω πολύ όμορφα με ανθρώπους που ξέρουν να συζητάνε. Αυτούς που με βρίζουν, τους βρίζω. Όταν κάνω λάθος το αναγνωρίζω, το παραδέχομαι και ξέρω να ζητάω συγγνώμη. Εσύ όχι μόνο δεν παραδέχεσαι ότι είσαι λάθος αλλά συνεχίζεις να τρώγεσαι μαζί μου και σε άλλα άρθρα. Μην ρίχνεις τα δικά σου λάθη στους άλλους. Παραδέξου τα λάθη σου. Έτσι βελτιώνονται οι άνθρωποι.

          • Αν κοντεύεις τα 50 και έχεις τέτοια ανώριμα μυαλά και από την άλλη αν και είσαι αρκετά νέος, έχεις τόσο κολλημένες αντιλήψεις όπως κάποιοι παππούδες, τότε κρίμα. Εσύ δεν είσαι άξιος ούτε την Βανδή να κρίνεις. Αυτά που κάνεις εσύ είναι πολύ χειρότερα. Εσύ κάνεις μπούλινγκ. Τουλάχιστον, η Δ. Βανδή δεν ενοχλεί κανέναν. Εσύ παθαίνεις παραληρήματα μίσους.

          • Όπως εσύ θες να λες ελεύθερα ό,τι γουστάρεις το ίδιο θέλω και κάνω κι εγώ. Δεν σου πέφτει κανένας λόγος να πεις εσύ στον καθένα τι θα γράφει. Μην έχεις δυό μέτρα και δυό σταθμά.

          • Σπύρο εκτίθεσαι με αυτά που λες. Όλοι όσοι βλέπουν τα σχόλιά σου διαβάζουν τον οχετό σου. Γελάνε και οι πέτρες με τα λεγόμενά σου. Απόκτησε επιτέλους αυτογνωσία, “καλέ μου”. Καλό θα σου κάνει.

          • Άρα κι εσένα να σε αποκαλούμε μπάρμπα για να τονίσουμε την ανωριμότητά σου κι ας φαίνεται ηλικιακός ρατσισμός. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του.

          • Είσαι νεότατος ηλικιακά, Σπύρο. Γι’ αυτό λέω ότι ο ηλικιακός ρατσισμός είναι άδικος για κάθε άνθρωπο, άντρα ή γυναίκα.

«Ο Φιλιππίδης μου ζήτησε να έρθει να με πάρει και να πάμε στο ξενοδοχείο του στη Θεσσαλονίκη»

Προκαλεί παίκτρια Reality στην Γλυφάδα – Ποζάρει με… ανύπαρκτο μαγιό στο σπίτι της