in ,

CryCry LOLLOL

O ANT1 ονειρεύεται το Μακεδονία να περάσει την ΕΡΤ1. Ακατόρθωτο…

Έγινε από χθες το λανσάρισμα του νέου «Makedonia ΤV». Με ένα σήμα μάλλον «σκληρό» με πολλές γωνίες και έντονα χαρακτηριστικά που θυμίζει σήματα καναλιών της δεκαετίας του ’90 και του 2000.

 

  • Στόχος είναι το κανάλι που λειτουργεί αυτή τη στιγμή ως ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 και έχει ανεβάσει όντως στροφές να ξεπεράσει την ΕΡΤ1 σε μέσο όρο. (Αυτή τη στιγμή είναι πάνω από ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3).

 

Δύσκολο πολύ κατά τη γνώμη μου καθώς αφενός το Πρώτο Κρατικό θα έχει πολλές σειρές και ανταγωνιστικό πρόγραμμα τη νέα σεζόν δεύτερον γιατί το Makedonia δεν μπορεί να βγάλει κανένα φρέσκο τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με ψυχαγωγία και απασχολεί έστω και έναν δημοσιογράφο.

 

  • Αμέσως οι άλλοι καναλάρχες θα αντιδράσουν. Έτσι είχε κοπεί η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη έτσι δεν μεταδόθηκαν και αγώνες του Μουντιάλ.


Η δεύτερη πανελλαδική συχνότητα του ΑΝΤ1 μπορεί να βγάλει βέβαια στον «αέρα» σίριαλ και ταινίες πρώτης προβολής αλλά θα τα «κάψει».

 

  • Έτσι θα πρέπει να περιμένουν τις θεματικές άδειες και τι βέβαια θα αναφέρεται στην προκήρυξή τους για να βγάλουν «φρέσκο» πρόγραμμα.

 

Και απ’ ότι μαθαίνω και ακούω εγώ πριν τις θεματικές θα προηγηθούν οι περιφερειακές άδειες. Κοινώς ζήσε Μάη μου να φας Τριφύλλι…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Andrew Lambrou – Bαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – «Έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά του

Κίνηση στους δρόμους ΤΩΡΑ – Αυξημένη σε εθνικές οδούς και λιμάνι Πειραιά. Αδειάζει η πρωτεύουσα