in

Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε για το πρόβλημα υγείας του

“Είχαν βγει διάφοροι όγκοι και έλεγαν όλοι ότι είναι καλοήθεις καρκίνοι”, περιγράφει ο γνωστός δημοσιογράφος.

  • Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Άγγελος Πυριόχος. Τον γνωστό δημοσιογράφο, που τα τελευταία 10 χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, συνάντησε η Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων συζήτησαν για την αποχή του από την τηλεόραση αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Έπαθα οφθαλμικό έρπη ζωστήρα, αυτό είναι αυτοάνοσο. Σε βρίσκει ταλαιπωρημένο και σε χτυπάει. Εγώ έχω ένα προηγούμενο με τα αυτοάνοσα, πριν από μερικά χρόνια είχα πάθει λύκο και έζησα μια τρελή περιπέτεια, γιατί είχαν βγει διάφοροι όγκοι και έλεγαν όλοι ότι είναι καλοήθεις καρκίνοι», περιγράφει ο Άγγελος Πυριόχος.

  • «Είχα αρχίσει και έκανα και θεραπεία, σαν να είμαι καρκινοπαθής», επισημαίνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο από αυτόν που έπαθα με τον έρπη ζωστήρα. Έπαιρνα έξι οπιούχα την ημέρα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, πονούσα πολύ. Έχω περάσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και στα προσωπικά μου και με ατυχήματα αλλά έχω φοβερή υπομονή», εξομολογείται ο Άγγελος Πυριόχος στην κάμερα του Alpha.

  • «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση, δεν με θυμάται κανείς. Από το 2009 μέχρι και το 2012 μου γίνονταν προτάσεις. Όταν σταμάτησαν να μου γίνονται τηλεοπτικά προτάσεις, ηρέμησα. Ο χώρος του θεάματος είναι σαν το βάζο με το μέλι, φοβάμαι μην ξανακολλήσω», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Άγγελος Πυριόχος.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατηγορούμενος επιτέθηκε σε δικαστή όταν του ανακοίνωσε ότι θα μπει φυλακή

Μυστήριο με την εξαφάνιση των παιδιών ισχυρής κληρονόμου ενώ ήταν με τον πατέρα τους – Τι συμβαίνει;