in

Ο Ανδρέας Ηλιάδης διαψεύδει την Πισπιρίγκου

Συνεχίζεται σήμερα στο ΜΟΔ Αθηνών η δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου και την 35χρονη να συνεχίζει την απολογία της. Προχθές εκτός των άλλων τα είχε βάλει και με τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος χθες έδωσες αποστομωτικές απαντήσεις μετά τις νέες “αιχμές” της κατηγορούμενης.

  • Ο Πατρινός εντατικολόγος που υπήρξε ο “προστάτης” του εννιάχρονου κοριτσιού, διεύψευσε κατηγορηματικά ότι είχε αναφέρει στην κατηγορουμένη πως η Τζωρτζίνα είχε περιορισμένο προσδόκιμο ζωής, μετά την μαγνητική στην οποία είχε υποβληθεί.

Όπως ανέφερε “δεν είναι του χαρακτήρα μου να λέω τέτοια πράγματα σε γονείς, πόσο μάλλον στην περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας για την οποία δώσαμε μάχη να την κρατήσουμε στη ζωή και να της βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής της”.

  • Μάλιστα ο εντατικολόγος επισήμανε ότι με δικές του ενέργειες είχε φροντίσει να βρει Κέντρο Αποκατάστασης για το ανήλικο κορίτσι στην Αθήνα και ότι είχε φέρει την κατηγορουμένη σε επαφή με την παιδοφυσίατρο κυρία Δεληβίγκα. “Θα τα έκανα όλα αυτά σε περίπτωση που πίστευα ότι η Τζωρτζινα θα έφευγε αργά η γρήγορα από τη ζωή;”, διερωτάται.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαριάντα Πιερίδη – «Το 2024 θέλω να μου φέρει άλλο ένα 2023»

Η Λόπεζ έδειχνε το φόρεμα και όλοι κοιτούσαν τον πολυέλαιο των 100.000 δολαρίων