in

Ο Τσίπρας αρνήθηκε την προεδρία της Αριστεράς στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στην αντιπροσωπεία του ελληνικού κοινοβουλίου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

  • Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε, επίσης, στη συνεδρίαση της Ομάδας της Αριστεράς του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου αποφασίστηκε η μετάθεση της εκλογής νέου προέδρου για τις αρχές της επόμενης χρόνιας με μεταβατικό προεδρείο να αναλαμβάνει μέχρι τον Ιανουάριο. Η απόφαση αυτή ελήφθη αφότου ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης και την υπόλοιπη ομάδα ότι δεν προτίθεται να αναλάβει προς το παρόν την προεδρία της Ομάδας, δεδομένων των αυξημένων υποχρεώσεων που αυτή συνεπάγεται.

Σύμφωνα, ωστόσο, με ασφαλείς πληροφορίες, αυτό που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή είναι η επιθυμία του την επόμενη περίοδο να έχει την ελευθερία να δίνει μηνύματα και μέσω ΣτΕ, χωρίς τους περιορισμούς που συνεπάγεται η εκπροσώπηση της Ομάδας. Τον Αλέξη Τσίπρα προβληματίζει σοβαρά η πολιτική κρίση που αφορά τόσο την ευρωπαϊκή Αριστερά όσο και ευρύτερα τις προοδευτικές δυνάμεις, μια κρίση που συμβαδίζει με την άνοδο της Ακροδεξιάς. Στις συνθήκες αυτές, ενώ ως πρωθυπουργός και ως πολιτικός ηγέτης στην Ευρώπη εφαλτήριό του ήταν πάντα η αριστερή του ταυτότητα, λειτούργησε και θέλει να λειτουργεί και σήμερα ως ενωτική δύναμη στην ευρύτερη αριστερά, αλλά και ως «γέφυρα» ανάμεσα στην αριστερά, τους σοσιαλιστές και τους πράσινους.

  • Με αυτό το ευρύτερο ενωτικό κριτήριο αντιμετωπίζει και την τιμητική πρόταση να αναλάβει πρόεδρος στην ομάδα της Αριστεράς στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Αυτό το κριτήριο θα καθορίσει και τα βήματά του το ερχόμενο διάστημα.

Για την ώρα αποφάσισε να επικεντρωθεί στην ενεργό συμμετοχή στις εργασίες του ΣτΕ ως απλό μέλος της ομάδας της Αριστεράς. Παρεμβαίνοντας, βέβαια, στην ολομέλεια και στις επιτροπές για θέματα που ο ίδιος θεωρεί κρίσιμα, όπως αυτά που αφορούν τα κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα, την ειρήνη, τη δικαιοσύνη και το μέλλον της Ευρώπης. Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιήσει παρεμβάσεις τις επόμενες μέρες για την άνοδο της ακροδεξιάς, καθώς και για την κατάχρηση των συστημάτων κρατικής παρακολούθησης στην Ευρώπη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

30 Comments

    • ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ. ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΚΟΥΛΑ Η ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΗ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ Ο ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΟΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΑΞΙΟΣ. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΛΑΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΕΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΣΙΧΑΜΑΤΑ.

      ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΗ, ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΤΑΘΗΙΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ. ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΒΛΑΜΜΕΝΟ.

      ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ.

  1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟFUNDS ΤΟΥ.
    ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗΣ.

  2. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ.

  3. ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Η ΝΔ.
    ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ 37ΔΙΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ,
    ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΔΙΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,
    ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.

    Η ΝΔ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Η ΝΔ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  4. Η ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΟΥΛΑ. Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ.
    Η ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΛΙΓΔΑ ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΖΕΙ. ΣΙΧΑΜΑ Η ΚΟΥΛΑ. ΤΕΡΑΣ. 🤢🤮

  5. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑΣ
    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
    ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ, ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΑΤΡΑΜΙ.
    ΖΗΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟ ΤΕΡΑΣ.

  6. Ο άχρηστος γουρνοκέφαλος Χαρδαλιάς έχει καταδικαστεί δυό φορές για παρανομίες και παραβατικότητα. Για ρύπανση της περιοχής του και για κατάχρηση δημόσιου χρήματος ως Δήμαρχος Βύρωνα. Ήταν για 10 χρόνια ένας άθλιος Δήμαρχος και όλοι οι κάτοικοι του Βύρωνα τον μισούν.

    Ως περιφερειακός σύμβουλος Αττικής έβαλε το χέρι του στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.
    Εξαιτίας του κάηκαν οι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
    ΕΚΑΨΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    Ο άχρηστος Χαρδαλιάς το καλοκαίρι που μας πέρασε πρόδωσε τις ελληνικές μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στους Τούρκους.

    • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ 🖕

      Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
      ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠ’ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ. ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

      • Μήπως επειδή είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα;
        Θα μου πεις αν είχαμε πρωθυπουργό τον αλ6, χαλαρά θα άφηνε τη χώρα σε μια νύχτα να πάρει την ευρωπαϊκή καρέκλα. Θα τα μάζευε σε μια νύχτα

        • ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΟΥΛΕ ΝΙΚΟΛΑ.
          ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ, ΖΑΒΟΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, ΤΡΕΛΟΣ, ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.

          ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΚΟΥΛΗ,
          ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΘ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Η ΜΑΡΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ, ΟΧΙ ΕΓΩ.

        • Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ Φ6.

          Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.
          ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
          ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.

        • ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΖΟΥΡΛΗ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΙΚΟΛΑ, Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ…? Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΒΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ.
          ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
          ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΟΥΛΑ. ΑΡΡΩΣΤΕ.

    • ΜΑΛΑΚΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ 🖕

      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ. Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΕΞΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ.
      Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΟΥ ΔΟΥΛΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΚΡΥΩΝΕΙ, ΠΕΙΝΑΕΙΜΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ.

      Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.
      ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΝΙΜΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ.
      ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
      ΠΑΡ’ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ. ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ. ΟΥΣΤ.

  7. Ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει αξία για να κάνει καριέρα στην Ευρώπη είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
    Γιατί οι Ευρωπαίοι ξέρουν αυτό που οι εγχώριοι κάφροι δεν κατάλαβαν: πόσα καλά πέτυχε για την χώρα του.

  8. Για άλλη μια φορά η ιστορία δικαιωνει τον Αλέξη Τσίπρα. Ούτε ο Σημίτης ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Καραμανλής και φυσικά, ούτε το Τσιτάχ ο Τσιόδρας πρόκειται να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη.
    Ο μόνος ηγέτης που θέλουν γιατί αναγνωρίζουν την πολιτική του αξία είναι ο Αλέξης Τσιπρας.

  9. Ο Αλέξης δεν θα αναλάβει Πρόεδρος της ομάδας της Αριστεράς στο Συμβούλιο της Ευρώπης γιατί θέλει να λειτουργεί ως ενωτική δύναμη στην ευρύτερη Αριστερά, αλλά και ως γέφυρα ανάμεσα στην Αριστερά, τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους. Αυτό το κριτήριο θα καθορίσει και τα βήματά του.
    Διευρυνση στον προοδευτικό χώρο δηλαδή.

    • Με τι να σκεφτείς αφού δεν έχεις μυαλό. Είσαι ζαβό σαν την Κούλα σου. Σκασίλα μου να πείσω εσένα το γαλαζιο τυφλωμένο κομματόσκυλο που δεν βλέπεις αντικειμενικά την αλήθεια.
      Αν και ακόμα κι εσύ, δεν χρειάζεται να πειστείς πραγματικά, αφού γνωρίζεις ότι όλα όσα λέω είναι αλήθεια. Και τα θετικά για τον Αλέξη και τα αρνητικά για την Κούλα σου.
      Ξέρεις ότι ο Αλέξης είναι ο καλύτερος Πρωθυπουργός που είχε η Ελλάδα. Είναι γεγονός.

      Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΠΟΤΕ. Η ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ, ΗΛΙΘΙΕ.
      ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ, ΑΡΟΥΡΑΙΕ.

    • Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕΣΩ ΚΩΛΟFUNDS ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. FACTS.
      Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. FACTS.
      Ο Ν. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ. FACTS.
      Η ΝΔ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. FACTS.
      Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ, ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. FACTS.
      ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ…

    • ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.

      ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ.

      ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΕΡΓΟ, ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΑΓΑΜΗΤΟ ΖΑΒΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ 24/7 ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΦΥΤΟ , Ε…? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ… ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ.
      ΟΥΣΤ ΒΛΗΜΑ.

      ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΖΩ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ, ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ.
      ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.

  10. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ. 🌞

  11. ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΩΝΕΙΣ? ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΟΥΛΕ ΝΙΚΟΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ Κ Υ Ρ Ι Ω Σ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΥΡΑ. ΣΕ ΤΣΙΓΚΛΑΩ. ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΣΙΜΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΟΥ. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΩ, ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΓΚΛΙΣΩ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ,
    ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΒΑΛΕΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟΛΑ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS,
    Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ.

    ΕΣΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΒΡΙΖΕ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΑ.

    ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΛΥΜΕΝΑ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
    ΑΡΑ, Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
    ΤΟΝ ΚΑΚΟΨΥΧΟ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ.

Ξεσπά η «γυναίκα» του Παπακαλιάτη- «Αρνούμαι την καταγωγή μου»

Η Στικούδη για τον άντρα της – «Σε θαυμάζω για όλα αυτά που κανείς όμως…»