in

OMGOMG

Ο Αλευράς εξομολογείται – «Γυρίζεις σπίτι και δεν είσαι χαρούμενος. Παιδευόμουν…»

Στον καναπέ της εκπομπής «Γεια Σου» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την αδυναμία που είχε να συνάψει σχέσεις στο παρελθόν.

«Εγώ το συνειδητοποίησα καιρό πριν απλά δεν ήξερα τι να κάνω. Λες: έχω αυτόν τον μαγνήτη, που τραβάει τους λάθος ανθρώπους. Είναι τόσο εύκολο να κατηγορήσεις τους άλλους αλλά στ’ αλήθεια έλκουμε έναν καθρέφτη μας με έναν τρόπο» δηλώνει ο Θανάσης Αλευράς.

«Κάθε μας σχέση, κάθε συνάντηση έχει να μας κάνει ένα μάθημα» τονίζει.

«Εγώ είχα πολύ μεγάλη δυσκολία στο να συνδεθώ και διάλεγα ανθρώπους που είχαν την ίδια δυσκολία με μένα. Παιδευόμουν. Κάποια στιγμή, επειδή για πολλά χρόνια έδινα όλη μου τη δύναμη στη δουλειά, αν δεν έχεις μια ισορροπία στη ζωή σου, μία προσωπική ζωή, όλο αυτό δεν φτάνει. Αρχίζει και μπατάρει το πράγμα» εξομολογείται ο Θανάσης Αλευράς.

«Γυρίζεις σπίτι και δεν είσαι χαρούμενος, δεν σου φτάνει. Εκεί μετά τα 30 άρχισε το μυαλό να πήζει και να ψάχνω τι δεν πάει καλά. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο» παραδέχεται ο ηθοποιός.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δημήτρης Κοτταρίδης – Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά ο δημοσιογράφος

Συναγερμός στη Λάρισα – Άνδρας έπεσε σε χαράδρα. Επί ποδός οι Αρχές