in ,

OMGOMG LOLLOL CryCry

Ο Αυτιάς στις Βρυξέλες και η λύση που «βλέπει» ο ΣΚΑΪ για το πρωινό του Σαββατοκύριακου

Μέσα στον Μάϊο ολοκληρώνεται η παρουσία του Γιώργου Αυτιά στο «Καλημέρα». Στην ελάχιστη πιθανότητα να μην εκλεγεί Ευρωβουλευτής πράγμα σχεδόν απίθανο καθώς σε όλες τις κυλιόμενες μετρήσεις είναι μέσα στην πρώτη τριάδα βουλευτών που θα εκλέξει η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει στο πόσο του μετά το τέλος των εκλογών τον Ιούνιο.

 

  • Η τελική απόφαση του ΣΚΑΪ είναι να πάει μέχρι το καλοκαίρι με αναπληρωματικό σχήμα δοκιμάζοντας πρόσωπα και τις δυνάμεις τους στους πίνακες τηλεθέασης με ορίζοντα το επόμενο φθινόπωρο.

 

Πολλά τα ονόματα που ακούγονται στο Φάληρο τις τελευταίες ημέρες για τις θέσεις των αναπληρωματικών στην εκπομπή: Σταύρος Ιωαννίδης, Αντώνης Αντζολέτος, Έλενα Λάσκαρη, Γιάννης Καντέλης, Νικολέττα Κρητικού, Αντώνης Κρητικός, Δέσποινα Βλεπάκη, Ναντίν Χαρδαλιά, Χρυσόστομος Τσούφης πρόσωπα δηλαδή που έχουν δοκιμαστεί κατά καιρούς στις καλοκαιρινές εκπομπές του σταθμού.

 

Η μόνιμη λύση θα αποφασιστεί τον Ιούνιο ανάλογα με το πως θα τα έχουν οι αναπληρωματικοί αλλά και τι θα γίνει τελικά στη διαπραγμάτευση του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Διακοπή καπνίσματος και πόσα χρόνια κερδίζουμε

Μυτιλήνη ΤΩΡΑ – Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε αποσύνθεση. Ήταν νεκρός για μήνες;