in

Ο αδελφός της Τζολί περιγράφει πώς της στάθηκε μετά το διαζύγιο

Σπάνια συνέντευξη στην οποία μίλησε για την σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί έδωσε ο αδερφός της Τζέιμς Χέιβεν, σε μια νέα συνέντευξη αυτή την εβδομάδα. Ο 52χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του podcast στο οποίο αναφέρθηκε στη σχέση με την αδελφή του και στο πώς επικεντρώθηκε στη φροντίδα των παιδιών της Αντζελίνας μετά τον χωρισμό της και την πολυετή δικαστική μάχη με τον Μπραντ Πιτ. Ο Τζέιμς παραδέχτηκε ότι θεωρούσε καθήκον του να «προστατεύσει» τα έξι παιδιά της αδερφής του εν μέσω του θυελλώδους διαζυγίου και της επακόλουθης αρνητικής δημοσιότητας για το πρώην ζευγάρι. Η συζήτηση στράφηκε στη σχέση του Τζέιμς με την Αντζελίνα τα τελευταία χρόνια και σε ερωτήσεις για τα όσα συνέβησαν κατά τον χωρισμό της και κυρίως τη δημοσιότητα που πήρε.

  • «Από εκεί ξεκίνησαν όλα, ξεκίνησε με την προστασία της και στη συνέχεια την προστασία των παιδιών της, των ανιψιών μου» δήλωσε ο Τζέιμς στο podcast δείχνοντας ότι αυτός και η αδερφή του ξεκίνησαν μια νέα φάση στη σχέση τους μετά τον χωρισμό της. Συνεχίζοντας ο αδερφός της Αντζελίνας Τζολί πρόσθεσε: «Είναι τόσο τρελό να το σκέφτεσαι αυτό, αλλά ναι, νομίζω ότι είναι πολύ φυσικό να θέλω να τους προστατεύσω και απλά θέλω να είμαι εκεί. Μοιάζει τόσο με τη μαμά μου. Κάθε φορά που έχω την ευκαιρία, θέλω να είμαι κοντά τους». Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το χαρακτηριστικό της προστατευτικότητας το έχει πάρει από την μητέρα του Μαρσελίν Μπερτράν. «Είναι μια ιδιότητα που πήρα από τη μητέρα μου, που πάντα έλεγε ‘Εσύ είσαι το επίκεντρο’. Έχω ρυθμίσει τη ζωή μου έτσι ώστε να μπορώ να είμαι παρών όταν με χρειάζονται.

Τα χρόνια που τα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα, οι νεαροί ενήλικες που θα γίνουν, θέλω να είμαι εκεί γι’ αυτούς – ή γι’ αυτήν – ό,τι κι αν περνούν». Υπενθυμίζεται πως ο Τζέιμς είχε συνοδεύσει αρκετές φορές την αδερφή του Αντζελίνα Τζολί σε απονομές βραβείων. Αξιομνημόνευτη όμως ήταν η στιγμή στα Όσκαρ το 2000 όταν τα δύο αδέρφια μοιράστηκαν ένα φιλί στο στόμα, μετά την απονομή του βραβείου της, προκαλώντας αντιδράσεις. Κατά την παραλαβή του, η Αντζελίνα Τζολί εξομολογήθηκε: «Είμαι σε σοκ και είμαι τόσο ερωτευμένη με τον αδερφό μου αυτή τη στιγμή».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χιόνια μέχρι και στην Αττική φέρνει το διπλό κύμα ψυχρής εισβολής – Πότε το περιμένουμε

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Δεμένο στο λιμάνι το Βlue Galaxy λόγω βλάβης. Ταλαιπωρία για 571 επιβάτες