in ,

OMGOMG

Νυχτερινός συναγερμός στις πρωινές εκπομπές για το θέμα Γεωργούλη. Έρχεται νέο meToo;

To θέμα Γεωργούλη με τη μια ξεκάθαρη καταγγελία που υποστηρίζει «βαριά κακοποίηση» και τις δύο ακόμη που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία από χθες το απόγευμα αλλά μέχρι αργά το βράδυ δεν είχαν επισήμως επιβεβαιωθεί σήμαναν νυχτερινό συναγερμό στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης.

  • Ήδη μαθαίνω πως τα επιτελεία της εκπομπής της Καινούργιου και του Λιάγκα αλλά και των κοινωνικών εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου κινούνται με αστραπιαίους ρυθμούς και δεν αποκλείεται από αύριο πέρα από τα στοιχεία που έχουν γίνει ήδη γνωστά να έχουμε και νέες σοβαρές αποκαλύψεις που σταδιακά θα αποκαλύψουν ένα νέο meToo στην Ελληνική showbiz αυτή τη φορά με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις.

Προφανώς για μια ακόμη φορά η ατζέντα της επικαιρότητας αλλάζει και κερδισμένος στην κούρσα της τηλεθέασης θα είναι εκείνος που θα κάνει πραγματικό ρεπορτάζ με στοιχεία και ντοκουμέντα. Μέχρι και αργά μετά τα μεσάνυχτα τα τηλεφωνήματα σε διάφορα πρόσωπα της showbiz ήταν συνεχή. Τα πάνω – κάτω για μια ακόμη φορά και ενώ βρισκόμαστε μόλις έναν μήνα πριν τις εκλογές…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Πρέπει να βγει metoo για πολιτικούς. Θα γινει χαμός. Επίσης για το τραγούδι και την τηλεπαρουσίαση. Επισης γενικά για κακοποιηση όχι μονο σεξουαλικη. Ο Μανεσης γιατί ειναι ακομα στην τηλεοραση;

  2. Τον Φιλιππίδη και κάθε λογής μ@λ@κ@ που με αποδείξεις και έγκυρες μαρτυρίες έχει κριθεί ένοχος,
    μια χαρά ξέρεις να τον υπερασπίζεσαι και να λοιδορείς τα θύματα. Από μισογύνης το παίζεις φεμινιστής τώρα; Κανείς δεν σε πιστεύει. Μήπως υποστηρίζεις όσους είναι δεξιούληδες και κατηγορείς όσους είναι Αριστεροί ακόμα και χωρίς αποδείξεις ενοχής, μόνο και μόνο επειδή σε βολεύει και είσαι τυφλωμένος από κομματοσκυλίαση; Λέω εγώ τώρα. Να λείπει στις γυναίκες τέτοια γελοία και ψεύτικη υποστήριξη από άτομα σαν εσένα. Η υποκρισία σου περισσεύει.

      • Γελοίε αγάμητε, σαχλαμάρα, σαχλαμπούχλα
        γιατί δεν σε βλέπω καλά.
        Θα το ήθελες, βλαμμένο. Δεν είμαι σαν εσένα το χαμένο που έχεις να δεις γυναίκα από την προηγούμενη ζωή σου!
        Κατά τα άλλα έχω και γκόμενο τον Αλέξη Τ. που δεν τον έχω δει ούτε μια φορά από κοντά τον άνθρωπο; Έλεος! Μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα, όχι αστεία.
        Πάντα μιλάω σωστά και σοβαρά. Δεν λέω σαχλαμάρες σαν εσένα που λες ό,τι σαχλαμάρα σου κατέβει στην κούτρα.

  3. Απολαυστικό να βλέπεις τους ζαιους να κοπανιουνται σα μίξερ και να ρωτάνε “γιατί τώρα;”. Όταν εμείς τολμουσαμε να έχουμε άλλη άποψη για Φιλιππίδη, Κιμουλη κλπ, έπεφταν να μας φάνε!

    • Εσείς κοπανιέστε απ’ το κακό σας ενώ δεν σας παίρνει. Δεν είχατε άποψη. Πλυντήριο κάνετε επειδή ο Πετράν είναι δικό σας παιδάκι. Η καταγγελία ήταν ανώνυμη αλλά τώρα βγήκε “τυχαία” στην φόρα.

Τραγωδία στην Αχαΐα – Νεκρή 41χρονη μέσα στο ασθενοφόρο

Γιάννης Καψάλης – «Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο αλκοόλ, αν μεθύσω δεν θα βγάλω τη δουλειά»