Δεν είναι το πρώτο εξώδικο στις κόρες που απέκτησε με την πρώην γυναίκα του… αλλά το δεύτερο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον μισογυνισμό του λεφτά. Με την πρώην γυναίκα σου μπορεί να έχεις όποια κόντρα θές. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.
- Αλλά με τα παιδιά σου; Ανήκουστο. Απαράδεκτο. Απάνθρωπο. Ο συγκεκριμένος τύπος θεωρείται ένα απο τα πιο φωτεινά μυαλά της Ελληνικής Ναυτιλίας – πεθαίνει για το θεαθήναι – και πλέον είναι παντρεμένος με την νέα πολύ νεότερη – και τέρμα ματαιόδοξη – σύζυγό του.
Έκανε την επιλογή του στην προσωπική ζωή του και είναι σεβαστή. Αλλά το να στέλνεις στα παιδιά σου δυο φορές εξώδικο και να ζητάς να αλλάξουν το όνομά σου… στην ταυτότητα, στο Διαβατήριο, στα Δημοτολόγια στα κοινωνικά δίκτυα και σε κάθε έκφανση της ζωής τους είναι σοκαριστικά απαράδεκτο.
- Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ενώ είχε στείλει τις κόρες του στο εξωτερικό για περαιτέρω σπουδές σταμάτησε μετά τον χωρισμό του απο την πρώην γυναίκα του να πληρώνει τις υποχρεώσεις τους.
Πόσο κρίμα και άδικο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κορίτσια του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και είναι θέμα χρόνου όπως μαθαίνω να απαντήσουν.
GIPHY App Key not set. Please check settings