in

Ντορέττα Παπαδημητρίου – «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι όπως κάναμε το πρωινό»

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι!» έκατσε το μεσημέρι της Κυριακής η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και τη σειρά «Σύρματα», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα σύρματα», ενώ παράλληλα είναι και ραδιοφωνική παραγωγός στο MyRadio 104.6, μίλησε για τη φορτωμένη επαγγελματική περίοδο που διανύει.

«Είμαι καλά», είπε, μιλώντας και περιγράφοντας την υπόθεση της σειράς. «Είναι πολύ ωραία, μια κωμωδία καταπληκτική, ένα φοβερό σενάριο και μια πολύ ωραία ιδέα, με πάρα πολλούς ηθοποιούς καταπληκτικούς. (…) Εγώ αν ήθελα να πάρω τηλέφωνο κάποιον και να τον βρίσω, θα έπαιρνα τον ίδιο. Τα λέω και τα λέω και αρκετές φορές και με διάφορους τρόπους. Πιο πολύ εκτονώνω τον θυμό μου στον ψυχολόγο, αλλά γενικά εκφράζω το μέσα μου».

«Θυμώνω γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ την στεναχώρια μου πολύ εύκολα και μου είναι πιο εύκολο να τη μετουσιώσω σε θυμό, με πληγώνει πολύ αυτό. Αλλά γενικά τα λέω», συμπληρώνει.

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι όπως κάναμε το πρωινό»
Για την απουσία της από την τηλεόραση και ενδεχόμενη επιστροφή της, όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως παρουσιάστρια, λέει:

«Το έχω στο μυαλό μου, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι όπως κάναμε το πρωινό. Έχει αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι εκπομπές, μου αρέσει πιο πολύ το αμιγώς ψυχαγωγικό, να είναι ξεκάθαρη η θεματολογία μιας εκπομπής. Είναι και τι μπορεί να υποστηρίξει ο καθένας. Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν μπορώ με τίποτα να παρουσιάσω τις ειδήσεις. Κάτι ψυχαγωγικό, αστείο και χαρούμενο, να το βλέπει ο άνθρωπος από τον καναπέ του θα το έκανα. Θα μπορούσε να είναι παιχνίδι, μου αρέσουν πολύ».

Η ίδια μίλησε και για τα podcasts που κάνει.

«Δεν πάμε να αντικαταστήσουμε καμία εκπομπή με τα podcasts. Άλλο κοινό έχει το ένα, άλλο το άλλο».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απόκοσμη εικόνα – Η θάλασσα στη Θεσπρωτία άλλαξε χρώμα από την κακοκαιρία

Έβρος ΤΩΡΑ – Έκανε τον γιατρό και άρπαξε 5.000 ευρώ