in

Ντόρα Μακρυγιάννη – Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το πρόωρο τέλος του «Μετά τη Φωτιά»

Συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» έδωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο το πρωινό του Σαββάτου (23/3) και τη στήλη του «Γυμνή Αλήθεια», περιγράφοντας μεταξύ άλλων το παρασκήνιο πίσω από το πρόωρο φινάλε του σήριαλ «Μετά τη Φωτιά», στο οποίο συμμετείχε μέχρι τα μέσα της τωρινής σεζόν.«Ήταν Πρωτοχρονιά, ήμασταν όλοι μαζεμένοι στο σπίτι, όπως όλες οι οικογένειες. Τρώγαμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο και λέω: θα είναι για ευχές, θα πάρω εγώ αργότερα», αφηγείται η Ντόρα Μακρυγιάννη στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Μέχρι να πάρω τηλέφωνο, η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 είχε βγει στο διαδίκτυο. Ο μπαμπάς μου το είχε δει και τον έβλεπα όλη την ώρα να πηγαινοέρχεται», συμπληρώνει η ηθοποιός για το αμήχανο και στενάχωρο περιστατικό.

«Παίρνω τηλέφωνο για να πω την καλή χρονιά και ακούω ότι δεν συνεχίζουμε. Είχαν μεταξύ τους, η παραγωγή και ο ANT1, πάρα πολλά προβλήματα, δεν είχαμε ιδέα για αυτό που συνέβαινε και την πληρώσαμε εμείς», ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Ντόρα Μακρυγιάννη στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Πρόσφατα πάθαινα κρίσεις πανικού. Αγχωνόμουν περισσότερο με τις συνεντεύξεις και για να μην πω εκείνη την ώρα να σταματήσουμε γιατί νιώθω κάπως, απέφευγα να δίνω πολύ-πολύ συνεντεύξεις», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Ντόρα Μακρυγιάννη, ενώ δέχθηκε και το… φλερτ του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δύο νεκροί και 40 τραυματίες σε τροχαίο με σχολικό

Τα αντανακλαστικά του ΟΡΕΝ έκαναν την διαφορά στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα