in

OMGOMG

Βίντεο Ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Κηφισίας – Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 3χρονη

Σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα το πρωί της Πέμπτης, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στη συμβολή με την Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του Χαλανδρίου.

  • Το παιδί φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα στον δεξιό μηρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από ιατρικές πηγές, η 3χρονη διασωληνώθηκε λόγω “επηρεασμένου επιπέδου συνείδησης, πιθανόν λόγω απώλειας αίματος”.

Υπενθυμίζεται ότι, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 9:30 το πρωί, όταν ο μοτοσικλετιστής, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε μία ηλικιωμένη γυναίκα -η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν η οικιακή βοηθός- και την 3χρονη που ήταν μαζί της, που προσπαθούσαν να διασχίσουν τον δρόμο, σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών.

Τόσο η γυναίκα, όσο και το παιδάκι, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Κηφισίας: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 3χρονη που παρασύρθηκε από μηχανάκι

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Κηφισίας:

Στο βίντεο ντοκουμέντοαπό το σοκαριστικό τροχαίο, φαίνεται η στιγμή που η γυναίκα μαζί με το παιδί να προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένα διερχόμενο μηχανάκι, τους παρασύρει και από τη σύγκρουση πέφτουν στο έδαφος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί βρισκόταν αιμόφυρτο στο έδαφος μέχρι να το παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη, από άντρες της Τροχαίας που τον οδήγησαν στον Αστυνομικό Τμήμα, ώστε να του πάρουν κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Το περίεργο story στο Instagram. «Ετοιμάζουμε κάτι…»

Φονικό στα Γλυκά Νερά – «Βίαιη προσαγωγή» του κατηγορούμενου στην δίκη