in

OMGOMG

Ντετέκτιβ στη Κω – «Είμαστε επικεντρωμένοι στο να βρούμε την Αναστάζια ζωντανή»

Στο νησί βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

  • Πολωνός ντετέκτιβ που βρίσκεται στο νησί και βοηθάει στις έρευνες, ανέφερε ότι «δουλεύουμε δωρεάν για τη μητέρα της αγνοούμενης Αναστασίας. Σήμερα θα λειτουργήσουμε στην Κω».

«Είμαστε επικεντρωμένοι στο να βρούμε το κορίτσι ζωντανό»

«Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στην απόκτηση πληροφοριών από το περιβάλλον της Αναστασίας και το περιβάλλον ανθρώπων που είχαν επαφή μαζί της. Αύριο θα θέλουμε να συναντηθούμε με την τοπική αστυνομία και να ανταλλάξουμε πληροφορίες», είπε ο Πολωνός ντετέκτιβ.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στο να βρούμε το κορίτσι ζωντανό και υγιέστερο. Ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός εδώ. Χαιρόμαστε που οι ελληνικές υπηρεσίες συμμετέχουν ενεργά στην έρευνα και την πραγματοποιούν σε πολλά μέτωπα. Το πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή είναι να σπάσουμε τη συνωμοσία της σιωπής που επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων που ενδιαφέρουν την Αστυνομία», πρόσθεσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη – Επτά προσαγωγές μετά τον προπηλακισμό δημοσιογράφου στην Καλαμαριά

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Σοκ στην Κω. Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια