in

Ντέπυ Γκολεμά για Γιώργο Λιάγκα – «Αρνήθηκα να εμφανιστώ στην εκπομπή του γιατί θα έλεγε πράγματα που θα με εκνεύριζαν»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, που σχολιάζονται όλη την εβδομάδα.

«Όταν ένας δημοσιογράφος είναι 25 χρονών και έχει την ευκαιρία να συναντήσει έναν τέτοιο καλλιτέχνη, πρέπει πρώτα να κάνει έναν πρόλογο. Δεν έπρεπε να του χώσουν κατευθείαν το μικρόφωνο, έπρεπε να είναι δυο φορές πιο προσεκτικοί.

Να αγιάσει το στόμα του Γιώργου Νταλάρα, πάρα πολύ σωστά απάντησε στους δημοσιογράφους! Αυτό που ζούμε στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ανθρωποφαγία. Θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα νέα παιδιά και οι αρχισυντάκτες για το τι είναι τηλεοπτική δημοσιογραφία. Δεν σας έκανε εντύπωση το πόσα αρνητικά σχόλια άκουσαν αυτές τις μέρες οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών; Ο Νταλάρας μιλούσε στους δημοσιογράφους πατρικά και όχι με θυμό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν περίεργο που μίλησε κατά της Γερμανού αλλά αφού έχει την δύναμη και το θάρρος, καλώς το έκανε. Η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να μην ταχθεί υπέρ του Γιώργου Νταλάρα», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολεμά.

Για Γερμανού – Χρηστίδου συμπλήρωσε: «Για ποιο λόγο πρέπει η μία παρουσιάστρια να τα χώνει στην άλλη και να κάνει υποδείξεις; Ηρεμήστε ρε κορίτσια».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, απάντησε: «Αρνήθηκα να εμφανιστώ στην εκπομπή του γιατί θα έλεγε πράγματα που θα με εκνεύριζαν».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ραφαέλα Πιτσικάλη – Συγκινεί η αδερφή της. «Εύχομαι τα παιδιά μου να σου μοιάσουν»

Η εκκωφαντική σιωπή του Χάρι – Ούτε λέξη για τα προβλήματα υγείας του Καρόλου και της Κέιτ