in

LOLLOL

Ντενίση για Λαζόπουλο – «Ξέρει να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας»

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξή στην Real Life. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Έγινε ντόρος για τον Λάκη Λαζόπουλο…

Σχολίασε κάτι που είπα για την ταινία. Στα 100 χρόνια στην επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής έπρεπε να πάει υποψήφια για Όσκαρ, γιατί έχει ήδη κάνει την διαδρομή της στην Αμερική, έχει προβληθεί στις αίθουσες και το κοινό την ξέρει. Το να πάει μια άγνωστη ταινία έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες, από το να πάει η “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Τώρα, αν αυτό δεν του άρεσε ή το βρήκε κατάλληλο να σατιρίσει, δικαίωμα του. Σάτιρα κάνει, δεν κάνει κάποια σοβαρή ανάλυση στο πανεπιστήμιο.

Έχει δει την ταινία σας;

Δεν ξέρω αν την έχει δει. Ο κύριος Λαζόπουλος ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και το παίζει. Και εγώ το ξέρω αλλά δεν το παίζω. Αν πει “τι ωραία η ταινία της Μίμης”, δεν θα παίξει, αν όμως κάνει κάποιο σχόλιο, θα παίξει. Άρα ποιος φταίει, ο κύριος Λαζόπουλος  ή όσοι το παίρνουν και το παίζουν; Γιατί δεν έπαιξε η είδηση για το βραβείο της Ακαδημίας;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ετσι ακριβως με οχημα την δημοτικοτητα της Ντενιση και αλλων οπως πχ του Κουγια λεγοντας μια κακια γι αυτους ξερει οτι θα γινει ντορος . Αυτο δεν ειναι σατιρα αλλα αυτοδιαφημιση και κακεντρεχεια, μεχρι πριν πει κακιες για την Ντενιση και τον Κουγια δεν ηξεραν οι περισσοτεροι οτι κανει ραδιοφωνικη εκπομπη!!

  2. Παντως με αυτους τους δυο που εχει φαει κολλημα ο Λαζοπουλος ειναι πετυχημενοι , αντιθετα ο ιδιος ηταν επιτυχημενος χαριν των δημοσιων του σχεσεων και την προσκολληση του σε Κοντομηναδες και παρομοιους τυπους. Εκτος των Μητσων τι αλλο επιτυχημενο εκανε ολα τα αλλα πατωσαν, ξεφτιλιζοντας προσωπικοτητες και ανθρωπους επι εποχης παντοδυναμιας του εκανε νουμερα στην πλατη τους.
    Η Ντενιση μπορει να μην ειναι το μεγιστο ταλεντο στην υποκριτικη , αλλα οι παραγωγες της ειναι αξιολογες και πετυχημενες ,ο Κουγιας παρολες τις υπερβολες του ειναι αυτοδημιουργητος και επιτυχημενος, ο Λαζοπουλος ειναι παλι της προσκολλησεως

  3. Είναι επιτυχημένος, αυτοδημιούργητος και διαχρονικός καλλιτέχνης. Ό,τι έκανε είχε επιτυχία.
    Δεν έχει καμμία ανάγκη προσκόλλησης. Τα κανάλια τον ζητάνε γιατί έκανε τηλεθέαση. Αλλιώς θα τον είχαν
    γραμμένο. Η σάτιρα δεν είναι κακία ούτε κακεντρέχεια. Είναι τέχνη που λέει αλήθειες με καυστικό χιούμορ.
    Τους σατιρίζει πολύ αυτούς τους δύο γιατί δίνουν δικαιώματα για σάτιρα. Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται
    και σατιρίζονται όταν δίνουν δικαίωμα. Δεν ξεφτίλισε κανέναν. Μόνες τους ξεφτιλίζονται οι
    προσωπικότητες με τα καμώματά τους. Ας πρόσεχαν.
    Δεκτό να μην αρέσει σε όλους αλλά την αξία του ως καλλιτέχνη δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε.

Αγρίνιο – Νεαρός μπήκε σε σπίτι για να κλέψει, αλλά τον «τσάκωσε» ο ιδιοκτήτης!

Νεκρή η 19χρονη Μαρία – «Προσπαθούσε να αντεπεξέλθει στα μαθήματα παρά τις χημειοθεραπείες»