in

CuteCute

Ντέμης Νικολαΐδης – Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα του σύντροφος (φωτο)

Γνωρίστηκαν το 2022 και πλέον συγκατοικούν – Ο φωτογραφικός φακός τους «εντόπισε» στο γήπεδο της ΑΕΚ.

  • Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει προχωρήσει στη ζωή του και σύμφωνα με πληροφορίες η νέα του σύντροφος είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση και το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε μία φωτογραφία τους από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» γράφει στο περιοδικό και το τελευταίο διάστημα συγκατοικούν. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! και τη Λυδία Πολίτη, πρόκειται για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία είναι κατά 10 χρόνια μικρότερή του και γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων.

  • Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δεν είναι άγνωστη στον χώρο της τηλεόρασης, αν και έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από αυτόν. Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδουν είχε κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο όταν ήταν μικρή στη σειρά του ΑΝΤ1, «Καληνύχτα Μαμά» την τηλεοπτική σεζόν 1996-1997. Έπαιζει την κόρη της Λίλας Καφαντάρη, τη Μαργαρίτα.

  • «Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος», λέει πηγή στο περιοδικό, ενώ όπως γίνεται γνωστό, εδώ και λίγο διάστημα μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ωστόσο, δεν συνέχισε με την υποκριτική, ύστερα από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σειρά αλλά επέλεξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό και έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ. Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι μία από τις πιο καλύτερες φίλες της Κατερίνας Καινούργιου!

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Η τότε μικρή Μαργαρίτα του σήριαλ είναι η σύντροφος του Ντέμη. Κουφό.
    Άντε με το καλό να τα φτιάξει και με την άλλοτε μικρή κόρη του Κώστα Καρρά στο σήριαλ Πάτερ Ημών.

  2. Ακριβως αυτο ειναι το ζητουμενο να χαμογελαει καποιος και να ειναι χαρουμενος με την σχεση του, αθορυβα και χωρις τα καραγκιοζλικια που κανει η Βανδη . Προχωρησε την ζωη του και δημοσιοποιησε την σχεση του την ωρα που ο ιδιος εκρινε καταλληλη, χωρις τυμπανοκρουσιες και επιδειξιομανιες . Η ποιοτητα κια σοβαροτητα ,εναντια της ελαφροτητας και χαζομαρας της Βανδη

Η αλήθεια για τον Παπανικόλα – Έτσι γκρεμίζεται το “αφήγημα” περί εγκληματικής οργάνωσης

Ο επιχειρηματίας που έγινε παπάς για να γλιτώσει χρέη απαντά – «Να δώσω την ψυχή μου;»