in

CuteCute OMGOMG

«Ντελιβεράς» εκτέλεσε επιχειρηματία και Υποψήφιο Δημ. Σύμβουλο σε καφετέρια

Η πρόσφατη εν ψυχρώ δολοφονία ενός εξέχοντος Αλβανού επιχειρηματία και ηθοποιού, του Άρντιαν Νικουλάι, έχει προκαλέσει σοκ και φόβο στο έθνος.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφέ-μπαρ ιδιοκτησίας Νικουλάι, όπου πυροβολήθηκε επτά φορές από άγνωστο δράστη ντυμένο ντελίβερι. Το όλο περιστατικό, που διήρκεσε μόλις 13 δευτερόλεπτα, καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο άγνωστος ντυμένος «ντελιβεράς» και φορώντας μάσκα, τον πλησίασε ξαφνικά, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε επτά φορές.

  • Ο Νικουλάι δεν ήταν απλός πολίτης. Ήταν γνωστή προσωπικότητα στην περιοχή Λέζα και είχε πολιτικές σχέσεις με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα. Ήταν επίσης υποψήφιος για το δημοτικό συμβούλιο στις επερχόμενες τοπικές εκλογές στις 14 Μαΐου.

Κυκλοφορούσε πάντα με σωματοφύλακες

  • Ο δημοσιογράφος Artan Khocha, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τον Nikolay, δήλωσε ότι κυκλοφορούσε πάντα με σωματοφύλακες, δηλώνοντας ότι γνώριζε πιθανές απειλές για τη ζωή του.

Οι έρευνες για τη δολοφονία βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αρχές διερευνούν διαφορετικά σενάρια.

  • Μία από αυτές είναι οι πολιτικές διαφορές, καθώς ο Νικουλάι ήταν συνδεδεμένος με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα και οι επερχόμενες τοπικές εκλογές είναι προ των πυλών.

Ένας άλλος πιθανός λόγος είναι η βεντέτα, καθώς ο ίδιος ο Νικουλάι είχε σκοτώσει ένα μέλος της οικογένειας το 2000 και η δολοφονία του μπορεί να ήταν μια πράξη εκδίκησης.

  • Το τρίτο σενάριο είναι επιχειρηματικές διαμάχες, καθώς ο Νικουλάι είχε ένα παρελθόν που μπορεί να συνέβαλε στη δολοφονία του.

Η δολοφονία του Νικουλάι έφερε ξανά στο φως το θέμα της βίας στην Αλβανία. Σύμφωνα με έκθεση της Αλβανικής Επιτροπής του Ελσίνκι, σημειώθηκαν 92 ανθρωποκτονίες στην Αλβανία το 2020, με αύξηση της χρήσης πυροβόλων όπλων. Η έκθεση υπογραμμίζει την ανάγκη να λάβει η κυβέρνηση ισχυρότερα μέτρα για την αντιμετώπιση του ζητήματος της βίας και τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών.

  • Η δολοφονία του Νικουλάι έχει επίσης προκαλέσει κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και να ζητούν δικαιοσύνη. Το περιστατικό έχει εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια των ατόμων στην Αλβανία και έχει τονίσει την ανάγκη για μεγαλύτερη προστασία και μέτρα ασφαλείας.

Εν κατακλείδι, η δολοφονία του Αρντιάν Νικουλάι έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Αλβανία και έχει εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των ατόμων στη χώρα. Οι έρευνες για τη δολοφονία του συνεχίζονται και οι αρχές πρέπει να διασφαλίσουν την απονομή δικαιοσύνης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κίνηση στην Αττική – «Δύσκολος» ο Κηφισός. Πού υπάρχουν προβλήματα;

Αυτό είναι το σπίτι στη Σκιάθο που πουλήθηκε για 8,5 εκατομμύρια ευρώ (Εικόνες)