in

Ντάνιελ Νούρκα – «Γιατί να μην μπορώ να εκφράσω και γω άποψη για τα κοινωνικά θέματα;»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ντάνιελ Νούρκα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Πέμπτη στην ΕΡΤ.

 

Μάλιστα, μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό από την Αλβανία στην Ελλάδα και το μεγάλωμα του εδώ τονίζοντας το μείζον θέμα της γραφειοκρατίας στο κομμάτι των χαρτιών.

  • Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Νούρκα εξομολογήθηκε πως «ο πατέρας μου ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα το 1997, έναν χρόνο αφού γεννήθηκα, μόνος του για να κάνει τα χαρτιά και να βρει, να τακτοποιηθεί, όλα αυτά. Μετά ήρθαμε εγώ, η αδελφή μου και η μητέρα μου. Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα την μαμά πατρίδα και ψήφισα τώρα και τις δυο φορές».

«Υπάρχει μια ιδιαίτερη γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Δηλαδή εγώ έχω φίλο μου αλβανικής καταγωγής, που έχει γεννηθεί εδώ πέρα, έχει μεγαλώσει εδώ και έχει πάει σχολείο εδώ. Δηλαδή έχει πάει μόνο τρεις φορές στην Αλβανία το παιδί και ακόμα δεν… Υπάρχει μια γραφειοκρατία έντονη και δύσκολη, από εκεί και πέρα όμως όποιος λαμβάνει ελληνική παιδεία και μόρφωση; Από τη στιγμή που εδώ ζω, εδώ έχω μεγαλώσει, γιατί να μην μπορώ να εκφράσω και γω την άποψη μου σχετικά με τα κοινωνικά θέματα ή το οτιδήποτε;».

«Το αισθάνθηκα αυτό και ευτυχώς στο σχολείο είχα πέσει με πολύ καλά παιδιά. Δηλαδή ήταν μια ανοιχτή αγκαλιά. Μόνο στην πέμπτη και την έκτη δημοτικού, που άλλαξα σχολείο, θυμάμαι ότι ήταν ένα καινούργιο περιβάλλον πάλι και ήταν λίγο πιο ιδιότροπα αυτά τα δυο χρόνια» πρόσθεσε ακόμα ο Ντάνιελ Νούρκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΕΡΤ – Διεθνής διάκριση για τις σειρές «Κάνε ότι κοιμάσαι» και «Ο όρκος ΙΙ»

Η νύφη ήταν η χαμένη κόρη της – Το δράμα σε γάμο και η ανακάλυψη της μάνας ενώ πάντρευε τον γιο της