in

LoveLove OMGOMG

Ντάνη Γιαννακοπούλου – «Είναι σαν να έχεις μια ημερομηνία λήξης ωαρίων και είναι πολύ αγχωτικό»

Την Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της μεσημβρινής της εκπομπής στο MEGA, την Πέμπτη, με αφορμή την συνέχιση της σειράς «Έρωτας φυγάς». Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρώτη της εγκυμοσύνη που διανύει αυτό το διάστημα και τις επιπλοκές που είχε στην αρχή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου εξομολογήθηκε πως «αυτό που καταλαβαίνω από την εγκυμοσύνη είναι ότι… δεν κοιμάμαι καθόλου! Κοιμάμαι μόνο ένα δυωράκι, δεν ξέρω… Ταλαιπωρούμαι. Έχω πονάκια οπότε δεν κοιμάμαι. Ορισμένα τσιμπηματάκια, έχω και πολύ άγχος οπότε ίσως είναι και από αυτό».

«Έχω άγχος, ναι. Και στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης είχα γιατί είχα κάποιες μικρές επιπλοκές. Δεν έχω σταματήσω ποτέ δηλαδή να έχω άγχος».

«Δεν ήταν μια αναμενόμενη εγκυμοσύνη. Επειδή είχα και γω τη σειρά και ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη, σκεπτόμενη πως δεν πρέπει να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα όμως μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια: «Ωχ Ντάνη, μεγαλώνεις! Μην το χάσουμε το τρένο». Είναι σαν να έχεις μια ημερομηνία λήξης ωαρίων και είναι πολύ αγχωτικό. Το συζητούσαμε με τον άντρα μου και είχαμε πει να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή της προσπάθειες, έτυχε όμως πιο γρήγορα» πρόσθεσε, ακόμα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Καράμπελας – «Δεχόμουν εκφοβισμό μέσα στην οικογένεια για τον χορό»

Στο μάτι της «κακοκαιρίας» και η Αττική – Τα 4 κύρια χαρακτηριστικά, πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα