in

Ντάνη Γιαννακοπούλου – «Αυτό που έζησα το καλοκαίρι με τον «Έρωτα φυγά», δεν το έχω ξαναζήσει»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η τηλεοπτική Αλεξάνδρα μίλησε για την δραματική σειρά του Open «Έρωτας φυγάς» και αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία της καθώς επίσης και σε όσα θα δούμε στη συνέχεια.

  • -Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν του «Έρωτα φυγά»

Θα δούμε αίματα, δολοφονίες, φυλακές, χωρισμούς, θανάτους και πολλές πολλές αποκαλύψεις. Η Αλεξάνδρα έρχεται πολύ κοντά με τη Μαργέτα, γιατί αλλάζει τη στάση της και μετανιώνει για όσα έχει κάνει και τον τρόπο με τον οποίο έχει φερθεί. Αναγνωρίζει τα λάθη της και μετά τον χαμό της μητέρας της, μαλακώνει και ζητάει ειλικρινή συγγνώμη. Ο χαρακτήρας μου που είναι μεγάλη καρδιά, την συγχωρεί (γέλια).

 

  • -Πώς σας φαίνεται που με τις επαναλήψεις το καλοκαίρι, η σειρά απέκτησε ακόμη περισσότερο κοινό;

Αυτό ήταν πάρα πολύ περίεργο. Τον χειμώνα επειδή δούλευα πάρα πολύ, έκανα και θέατρο, δεν έβγαινα και δεν είχα καταλάβει αν το έβλεπε ο κόσμος. Αυτό που έζησα το καλοκαίρι, δεν το έχω ξαναζήσει. Από διάφορες κοινωνικές τάξεις και στρώματα, από μια γιαγιά στην Κύθνο, μέχρι έναν μεγαλοδικηγόρο, άκουγα πολύ καλά λόγια. Έχουν κολλήσει με τον «Έρωτα φυγά» και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Ό,τι και αν έχουμε κάνει για τη σειρά αυτή, έχει γίνει με την καρδιά μας.

 

  • -Έχεις εξοικειωθεί πλέον με τη δημοσιότητα;Έχει πλάκα. Ο κόσμος με σταματάει στο δρόμο και μου μιλά για τη σειρά! Δεν έχω φτάσει στο σημείο να κουραστώ, ίσα ίσα είναι χαρά. Είναι ευλογία να αναγνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά σου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κορίνα Τσοπέη – «Όταν ο άντρας μου ζήτησε να χωρίσουμε με 3 μωρά παιδιά, πέθανα»

Ηράκλειο – Άφαντος παραμένει ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε δικυκλιστή στο Γάζι