in

Νίκος Ψαρράς – «Όταν έπαιζα στα σήριαλ του Κοκκινόπουλου, οι άνθρωποι στον δρόμο έκαναν ένα βήμα πίσω»

«Εγώ έχω παίξει κατά κόρον σφάχτες, δολοφόνους, όλους τους περίεργους τύπους. Δεν είμαι έτσι στη ζωή μου και αυτό έχει και μία πλάκα. Σε βλέπει ο κόσμος στον δρόμο και σε ταυτίζει με αυτό που παίζεις εκείνη την περίοδο», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

  • Και συνέχισε: «Στις Άγριες Μέλισσες γελούσαν που με έβλεπαν στο δρόμο. Στα σήριαλ του Κοκκινόπουλου έβλεπα ανθρώπους που έκαναν ένα βήμα πίσω, ήταν μαγκωμένοι». «Όταν με σκηνοθετεί η σύζυγός μου, δεν μπορώ να της κρυφτώ. Κάνω κάτι και μου λέει: πολύ ωραίο, το έχουμε δει άλλες 50 φορές, βρες κάτι άλλο», παραδέχτηκε.

Για την περίοδο της ανεργίας στην Αμερική, δήλωσε: «Ήταν ένας χρόνος που ήμουν στην Αμερική και δούλευα ως σερβιτόρος σε ελληνικά εστιατόρια. Ήμουν πεπεισμένος ότι έχω διαλέξει το λάθος επάγγελμα αλλά ήταν μία περίοδος γεμάτη όνειρα».

  • «Ο πατέρας μου δεν θεωρούσε την υποκριτική επάγγελμα. Μου έλεγε: τώρα θα σε βλέπει ο κόσμος να φιλιέσαι και αυτό είναι δουλειά; Ήξερε ότι δεν είναι κάτι σταθερό. Στις εξετάσεις μου στο Γ’ Έτος, όταν του έδωσαν συγχαρητήρια οι καθηγητές μου στο Βασιλικό Θέατρο, με ρώτησε: αυτοί με κοροϊδεύουν;», εξομολογήθηκε.

Για την πρόταση που του είχε γίνει να αλλάξει το επίθετό του στο ξεκίνημα της πορείας του, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε, αποκάλυψε: «Όταν ξεκινούσα και έπαιζα στην πρώτη μου δουλειά, ένας συνάδελφος που ήταν χρόνια πρωταγωνιστής στο ΚΘΒΕ, ο Ανδρέας Ζησιμάτος, μου έλεγε: βρε παιδάκι μου, εσύ τώρα είσαι ομορφόπαιδο και να σε λένε Ψαρρά; Αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ να το αλλάξω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Χριστοπούλου για Συρίγο – «Εγώ αυτό το στιλάκι δεν το καταλαβαίνω. Είναι απρεπές»

Εύβοια ΤΩΡΑ – Τραυματίστηκε σε τροχαίο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης ΚούκουραΣ