in

Νίκος Μουρατίδης – Ζήτησε οικονομική ανταμοιβή για να βγει στη «Super Κατερίνα»

Χρήματα για να βγει στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» και να μιλήσει μεταξύ άλλων για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ζήτησε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ωστόσο, λίγο πριν εμφανιστεί εκεί, προχώρησε σε μία ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στην επικοινωνία με ρεπόρτερ της εκπομπής και έγραψε ψευδώς, σύμφωνα με την ίδια, ότι εκείνη έβαλε τα κλάματα και του είπε ότι η θέση της στη δουλειά της εξαρτάται με το αν εκείνος θα πει το «ναι» για να μιλήσει.

«Είχε προσκληθεί…»

«Σήμερα στην εκπομπή μας, για να συζητήσουμε και το θέμα του νομοσχεδίου των ομόφυλων ζευγαριών, είχε προσκληθεί ο κ. Μουρατίδης. Λίγα λεπτά πριν βγει στην εκπομπή, έκανε μία ανάρτηση που αφορούσε στη φιλοξενία και στην επικοινωνία με την εκπομπή μας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και παρουσίασε την ανάρτηση.

«Όλη μέρα πάλι χτες, όλες οι εκπομπές της τηλεόρασης με πήραν τηλέφωνο για να εμφανιστώ και να μιλήσω για τη Λαμπίρη και τον Αρναούτογλου. Θα σταθώ σε δύο. Μια κοπέλα που τη γνωρίζω χρόνια μου είπε “Δεν μπορώ να το πω δημόσια, αλλά είσαι Θεός! ” Και η άλλη κοπέλα, αφού της αρνήθηκα να εμφανιστώ στην εκπομπή τους, άρχισε να κλαίει και να μου λέει ότι τον τελευταίο καιρό ζει μια κόλαση, παρ’ όλο που είναι έγκυος και δεν κάνει να στεναχωριέται.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, μου είπε ότι η δουλειά της εξαρτάται από το αν θα δεχτώ να βγω στην εκπομπή να μιλήσω. Επειδή είμαι βαθιά ενοχικό άτομο κι επειεί πράγματι την πίστεψα και τη λυπήθηκα, είπα το ναι. “Βλέπετε κ. Μουρατίδη ανοίξατε μέτωπα πάλι”, μου είπε ένα άλλο κορίτσι. Μα βρε χρυσό μου, δεν ανοίγω μέτωπα, κάθε μέρα σχολιάζω και λέω τη γνώμη μου. Κάτι που δεν κάνει κανείς από όσους εμφανίζονται στην τηλεόραση και κάνουν τους κάποιους. Τα μέτωπα τα ανοίγετε εσείς για να έχετε θέματα να γεμίζετε τις εκπομπές σας.

Στις 11 από ότι μου είπαν, θα είμαστε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου», έγραφε η ανάρτηση.

Η απάντηση της Μαρίας Βλάχου

Η εγκυμονούσα δημοσιογράφος στην οποία αναφερόταν ο Νίκος Μουρατίδης ήταν η Μαρία Βλάχου, η οποία βγήκε στον «αέρα» της «Super Κατερίνα» για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Μετά από αυτήν την ανάρτηση, που δεν θα είναι στην εκπομπή μας ο κ. Μουρατίδης γιατί αυτό επιλέξαμε, Μαρία μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και έδωσε τον λόγο στη ρεπόρτερ της.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να συγχυστώ. Χθες είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μουρατίδη, πολύ ευγενική όπως πάντα, του είπα αν θέλει να φιλοξενηθεί στην εκπομπή μας να συζητήσουμε συγκεκριμένα θέματα, με ρώτησε ποια είναι αυτά, του απάντησα και μου είπε “για ποιον λόγο να βγω; Έχω αποφασίσει να βγαίνω στις εκπομπές έπειτα από οικονομική ανταμοιβή”. Η απάντησή μου ήταν “δεν ξέρω πόσο κινητήριος δύναμη είναι να βγείτε σε μια εκπομπή εφόσον σας πληρώσουν” και κάποια στιγμή εν τη ρύμη του λόγου του λέω “ελάτε κ. Μουρατίδη που θα σας πληρώσουμε κιόλας, είμαι και έγκυος μη με στεναχωρείται” και μου είπε πολύ ευχαρίστως να βγω, ενώ με παρακαλάνε όλες οι εκπομπές», αποκάλυψε η Μαρία Βλάχου.

«Ποτέ και δεν έχω λόγο σε κανέναν να πω ότι θα χάσω τη δουλειά μου, δεν με απειλεί κανένας εδώ, είναι αστείο, ούτε περνάω μια κόλαση και δεν ξέρω πώς του γεννήθηκε αυτή η ανάγκη να αναφερθεί με αυτόν τον τρόπο προς το πρόσωπό μου. Ίσως ήθελε να δικαιολογηθεί στις άλλες εκπομπές επειδή θα βγει σε εμάς. Δεν είπα ποτέ ότι ζω μια κόλαση, δεν έκλαψα ποτέ για τον κ. Μουρατίδη. Γιατί για να έρθει στην εκπομπή; Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ την εγκυμοσύνη για κάτι τέτοιο», συνέχισε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις τον Φεβρουάριο

Κατερίνα Δαλάκα – Η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση για τις φήμες περί στενής σχέσης της με τον Ατζούν