in

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου – Παντρεύτηκαν μετά από 18 χρόνια σχέσης – Οι πρώτες φωτογραφίες

Παντρεύτηκαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει έναν γιο.Χθες, Τρίτη 17/10/23 όμως, αποφάσισαν να παντρευτούν και την ευχάριστη είδηση έκαναν γνωστή οι εκλεκτοί και ελάχιστοι φίλοι τους στα social media.

  • Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος Κουρής είχε αποκαλύψει στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα:«Δεν έχουμε παντρευτεί με την Έλενα, αλλά πλησιάζει. Είναι πολύ σημαντικό που θα το κάνουμε τώρα».Η δε Έλενα είχε αναφέρει στην εκπομπή, Στούντιο 4: «Είναι μια σχέση έντονη, γενικότερα, με χτυποκάρδι, ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, τραβήγματα των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του.

Ξεφτιλίζει τα πράγματα και ο Πέτρος -ο γιος μας- είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορείς να θυμώσεις, μόνο να γελάσεις με τον εαυτό σου. Όλη μέρα με κοροϊδεύει, πώς περπατάω, πώς στέκομαι…» και είχε τονίσει:«Ποτέ δεν με έχει επηρεάσει όσα λένε για εμάς. Ούτε ανασφάλεια μου δημιούργησε, μόνο μια στιγμιαία πίκρα. Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον Νίκο. Μια μιζέρια».Το ζευγάρι παντρεύτηκε και δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ σε Λύκειο – 16χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε δύο συμμαθητές του – Τους τραυμάτισε στο πρόσωπο

Κτήνη δηλητηρίασαν 12 μικρά γατάκια στην Πάτρα