in

Έτσι τίμησε ο Νίκος Κοκλώνης τον Βασίλη Καρρά

Έχουν περάσει σαράντα ημέρες από όταν ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

  • Το μνημόσυνο θα τελεστεί στη γενέτειρά του παρουσία της γυναίκας του Χριστίνας και της κόρης του Ειρήνης Κεσογλίδη, του αδερφού του, του προέδρου του χωριού Χρήστου Διαμαντίδη και ελάχιστων φίλων.

Αμέσως μετά την τελετή θα ακολουθήσει τραπέζι της οικογένειας με ελάχιστους καλεσμένους, ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι καλλιτέχνες, καρδιακοί φίλοι του, όπως είναι ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης που έζησαν δίπλα του όλο το μαρτύριο της αρρώστιας του και ήταν μαζί του τις τελευταίες του στιγμές στο σπίτι και στο νοσοκομείο.

  • Ο Νίκος Κοκλώνης με τον οποίο διατηρούσαν άψογες φιλικές σχέσεις τίμησε τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά ενόψει του μνημόσυνου.

Μάλιστα, δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε μιλήσει ζωντανά στο Fame Story δηλώνοντας: «Καλησπέρα και καλή βραδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον ελληνικό λαό και το συνάφι για την αγάπη του. Τι αγάπη, τι ομορφιά! Πιτσιρίκο, ε πιτσιρίκο, είμαι εδώ!».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκάρει η Δήμητρα Ματσούκα – Δεν ξέρει η μητέρα της ότι έχει κάνει σ3ξ;

Αυτοί είναι – Κανάλι έδειξε μελλοντικό χάρτη της Τουρκίας που περιέχει εδάφη Κύπρου, Αρμενίας, Συρίας