in

Νικολέττα Ράλλη – Το άλμπουμ από τις οικογενειακές διακοπές στην Ίο

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και την κόρη τους που πρόσφατα γιόρτασε τα τρίτα γενέθλιά της.

 

  • Μέχρι τότε, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

Τις μέρες αυτές η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ίο και έχει δημοσιεύσει κάμποσα στιγμιότυπα από το νησί, τις λιχουδιές που έχουν δοκιμάσει και φυσικά τη μικρή Σοφία που φαίνεται να το απολαμβάνει και το παραπάνω.Πριν την Ίο η Νικολέττα Ράλλη είχε ταξιδέψει μέχρι τα Καλάβρυτα και τον Χελμό, δύο προορισμούς εντελώς διαφορετικούς, άλλα όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις που είχε κάνει τότε, εξίσου ενδιαφέροντες.

Η παρουσιάστρια γενικά αγαπά τις βόλτες και τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία φεύγει από την πρωτεύουσα. Αγαπημένος της προορισμός είναι το χωριό της στην Αχαΐα, ενώ μαζί της πλέον πάντα έχει την κόρη της η οποία έχει μάθει να αγαπά τη φύση.

 

Η Νικολέττα Ράλλη και αφότου έγινε μαμά, εξακολουθεί να είναι ενεργή στο Instagram και να επικοινωνεί με τους ακολούθους της. Μέσα από το προφίλ της απαντά σε ερωτήσεις, δίνει συμβουλές και μοιράζεται εμπειρίες της.

Για τη μητρότητα είχε πει σε συνέντευξή της:«Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο βασιλιάς Κάρολος θα τιμήσει ιδιωτικά τη μνήμη της μητέρας του

Νέο έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Petar τις επόμενες ώρες