in ,

CryCry LOLLOL

Νικητής ο Ατζούν στη μάχη με τους «Πανθέους»- Το τέλος της σειράς

Όλος ο ΣΚΑΪ είναι στραμμένος στην έναρξη του «Survivor» με την ελπίδα να ξεκολλήσει το κανάλι από τα χαμηλά μονοψήφια στο prime time.

  • Όμως απ’ την άλλη γίνονται και σκληρές διαπραγματεύσεις στο παρασκήνιο με την εταιρία παραγωγής των «Πανθέων».

Όπως σας έγραφα το πρώτο βήμα έγινε με μεγάλη οπισθοχώρηση του παραγωγού για προβολή της σειράς μόνο μια φορά την εβδομάδα κάθε Πέμπτη με διπλό επεισόδιο.

  • Όμως ο ΣΚΑΪ ακόμη δεν είναι ικανοποιημένος από αυτή τη συμφωνία. Τι μαθαίνω; Ότι θέλει να κόψει ακόμη 40 με 50 επεισόδια της σειράς.

Δηλαδή η σειρά αντί να ολοκληρωθεί στο 140 να ολοκληρωθεί στο 100 ή ακόμη και αν γίνεται στο 90.

  • Παράλληλα το κανάλι όμως για να καταφέρει να απαλλαγεί από το συγκεκριμένο «βαρίδι» στο βραδινό του πρόγραμμα δεν προτείνει και ισόποση μείωση του κόστους αλλά μικρότερη.

Δηλαδή επί της ουσίας να μειωθούν τα επεισόδια αλλά να ανέβει ελαφρά το κόστος τους ώστε να είναι πιο κοντά στην αρχική οικονομική συμφωνία που είχε γίνει με τον παραγωγό για το σύνολο των 140 επεισοδίων.

Η σειρά δεν έχει καμία προοπτική ανάκαμψης και το γνωρίζουν στον ΣΚΑΪ. Έτσι ευχαρίστως θα παραχωρούσαν στον Ατζούν και την Πέμπτη. Άλλωστε ο τούρκος παραγωγός έθεσε βέτο να μην προβάλλεται η σειρά πριν το «Survivor». Κάτι που είχε γίνει υπόγεια και στο παρελθόν με τις «Οκτώ λέξεις» του Γεωργίου που τελικά τότε πριν τελειώσει η σεζόν έφυγε από το κανάλι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Είναι άδικο και για μένα και για την Βίκυ Καγιά»

Ζευγάρι με την Χατζηθεοδώρου ο Παππάς; – Κρυφό ταξίδι στην Αμερική