in

Νίκη Κάρτσωνα – Η οικογενειακή φώτο που βγάζει κάθε χρόνο

Για τη Νίκη Κάρτσωνα η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Η αδυναμία στον γιο της δεν κρύβεται και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

 

  • Το αγοράκι έχει πάρει την αγάπη και το ταλέντο του μπαμπά του στο μπάσκετ και όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο παθιάζεται με το αγαπημένο του άθλημα.

 

«Ποτέ δε σταματά» είχε γράψει η Νίκη σε ανάρτησή της στην οποία απαθανάτισε τον γιο της, Φίλιππο, να κάνει προπόνηση στο μπάσκετ ακόμα και το καλοκαίρι.

Αυτήν την περίοδο η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της και η επιχειρηματίας δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία, η οποία όπως λέει και η ίδια, έγινε παράδοση, μίας και φωτογραφίζονται με την ίδια πόζα, στο ίδιο σημείο, κάθε χρόνο.

 

 

Να σας θυμίσουμε οτι η Νίκη είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή. Ο γιος τους Φίλιππος γεννήθηκε το 2009 και έκτοκτε η οικογένεια, ο γιος και ο σύζυγό της, είναι για τη Νίκη Κάρτσωνα πάνω από όλα. Απέχει για πάνω από μία δεκαετία από την τηλεόραση και επαγγελματικά δραστηριοποιείται πλέον στον επιχειρηματικό κλάδο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρήνος για τον θάνατο του Αντώνη Χρυσουλάκη – «Ένα από τα καλύτερα παιδιά»

Σεισμός στην Κρήτη – Κλειστά όλα τα φαράγγια στα Χανιά σήμερα λόγω της σεισμικής δραστηριότητας