in

Νίκαια ΤΩΡΑ – Οι αναρτήσεις μίσους του 64χρονου. «Αυτή η ύπουλη μας χώρισε, την αποκηρύσσω από κόρη μου»

Σοκ προκαλούν οι δημόσιες αναρτήσεις μίσους του 64χρονου δράστη της δολοφονίας του 39χρονου γαμπρού του στη Νίκαια, τη στιγμή που το ανήλικο παιδί του θύματος παρακολουθούσε από το μπαλκόνι το στυγερό έγκλημα.

Το TLIVE έφερε στη δημοσιότητα τις αναρτήσεις μίσους του 64χρονου που έβαψε με αίμα τα χέρια του στη Νίκαια, σκοτώνοντας τον γαμπρό του. Σε αυτές επιβεβαιώνεται η εμμονή με την κόρη του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

«Αυτή η ύπουλη κατάφερε να χωρίσει τους γονείς της. Την αποκηρύσσω δημόσια από κόρη μου», έγραψε ο δολοφόνος.

Την ίδια ώρα, η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος, δήλωσε στο TLIVE ότι ο πατέρας της εκτόξευε απειλές εναντίον της. «Θα χυθεί αίμα αν δεν γυρίσει πίσω η μητέρα σου», της έλεγε. «Θα τους σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ», προειδοποιούσε τους συγγενείς, προαναγγέλλοντας το έγκλημα.

Σημειώνεται πως ο δράστης της άγριας δολοφονίας είχε αφήσει ένα σύντομο σημείωμα, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητό του, με το οποίο είχε ταξιδεύσει στην Αθήνα.

Σε αυτό ανέφερε: «σας γράφω όλους στ’ α@@@@@ μου. Ό,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εκτός ελέγχου οι διαρρήκτες – Μπουκάρουν όπου θέλουν

Επίθεση στην Ερμού – Ο πατέρας της φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε «σπάει» τη σιωπή του