in

OMGOMG

Νεαρή μητέρα πήγε για επέμβαση ρουτίνας και πέθανε ξαφνικά για τον πιο απίστευτο λόγο

Ο σύζυγος μιας 34χρονης νεαρής μητέρας που πέθανε μετά από ξαφνικό εγκεφαλικό επεισόδιο δηλώνει συντετριμμένος από την απώλεια της “αδελφής ψυχής” του.

  • Ο David Stiller είχε μόλις πρόσφατα αφήσει τη σύζυγό του Sara στο νοσοκομείο για θεραπεία νεφρικής αιμοκάθαρσης, όταν τη Δευτέρα έλαβε ένα τηλεφώνημα που του έλεγε να επιστρέψει.

Οι γιατροί του είπαν ότι η Σάρα, είχε υποστεί μια “καταστροφική” αιμορραγία στον εγκέφαλο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι’ αυτήν. Παρέμεινε στην εντατική μέχρι την Πέμπτη, όταν οι γιατροί πήραν την απόφαση να απενεργοποιήσουν τον αναπνευστήρα που την κρατούσε στη ζωή.

Πέθανε ξαφνıκά και ο λóγoς άφησε άφωνο το σύζυγο

 

Η Sara και ο David ζούσαν μαζί στο Hindley, Wigan, με την τρίχρονη κόρη τους Ellie. Αποτίοντας φόρο τιμής στη σύζυγό του, ο David, 35 ετών, δήλωσε: “Ο David είπε: “Η γυναίκα μου είναι πολύ ευτυχισμένη: “Είχε χρυσή καρδιά και θα βοηθούσε οποιονδήποτε. “Ήταν πάντα θετική και απόλυτη μαχήτρια. Πέρασε τόσα πολλά. “Η Σάρα ήταν μια καταπληκτική γυναίκα και ήταν το απόλυτο είδωλο της κόρης μας”. Ο David είπε ότι η Sara πάλευε με την υγεία της για αρκετά χρόνια, αλλά “ποτέ δεν άφησε τα προβλήματά της να την εμποδίσουν να χαμογελάσει”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ο Σταν για την φωτιά στην Πάρνηθα – «Ο Θεός μαζί μας»

Μηχανική βλάβη στο «Sporades Star» με 90 επιβάτες – Επέστρεψε στη Σύρο…