in

OMGOMG

Νέο Βίντεο-ντοκουμέντο – Δείτε τον Αντώνη πέντε λεπτά πριν απο την δολοφονία του

Και ενώ το πανελλήνιο παραμένει σοκαρισμένο από τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, το newsbomb έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του φόνου.

Το βίντεο ξεκινάει στις 21:07 το βράδυ της Τρίτης (05/09) και σε αυτό βλέπουμε τη διαδικασία της φόρτωσης των οχημάτων και τα δραματικά γεγονότα πέντε λεπτά πριν το μοιραίο συμβάν.

Όπως φαίνεται, ο άτυχος Αντώνης Καργιώτης, επιλέγει να μην επιβιβαστεί όσο η διαδικασία της φόρτωσης είναι σε εξέλιξη. Παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω του στο λιμάνι, τα οχήματα να εισέρχονται στο Blue Horizon, αλλάζει θέσεις στον ντόκο, μέχρι που πηγαίνει και κάθεται για λίγο στις δέστρες των πλοίων.

Όταν ο Αντώνης συνειδητοποιεί ότι το πλοίο είναι πια έτοιμο να αναχωρήσει, τρέχει να επιβιβαστεί, όμως τα μέλη του πληρώματος δεν τον αφήνουν να επιβιβαστεί.

Στο μπαλκόνι της πρύμνης του πλοίου, που ξεκίνησε πια το ταξίδι, φαίνεται να επικρατεί μια μικρή αναστάτωση, και κόσμος να παρατηρεί τι έχει συμβεί. Την ίδια στιγμή το Blue Horizon φεύγει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και ξεκινά για Κρήτη.

  • Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Αντώνης έχει μια σύντομη συνομιλία με το ένα μέλος του πληρώματος. Τον ακολουθεί μάλιστα μέχρι τη δέστρα του Blue Horizon, από όπου το μέλος του πληρώματος έλυσε τον κάβο για να ξεκινήσει το ταξίδι.

Η συνέχεια, γνωστή… Ο Αντώνης καταλήγει στη θάλασσα και πνίγεται.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε την εικόνα – Όλο γελάκια και νάζια η Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια

Η Χρονοπούλου για την κακοκαιρία – «Θεούλη μου! Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;»