in ,

LOLLOL CryCry AngryAngry CuteCute OMGOMG

Νέο παραλήρημα Παπαμιχαήλ – Στο στόχαστρο του αυτή την φορά η Βανδή

Με νέα ανάρτηση επέστρεψε μέσω των social media o Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά την αποχώρησή του χθες το βράδυ (17/6) από το J2US μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη και αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του για τις τελευταίες εξελίξεις.

Στην πρώτη μακροσκελή του ανάρτηση, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αφού εξήγησε γιατί ήταν τόσο κουρασμένος στο χθεσινό live του J2US, ξεκαθάρισε ότι εκτιμάει ιδιαίτερα τον Νίκο Κοκλώνη, όμως τόνισε ότι ένιωσε αδικημένος από τη συμπεριφορά των κριτών της επιτροπής.

  • Μετά από τον ντόρο που δημιουργήθηκε και τα σχόλια που προκλήθηκαν μετά την αποχώρησή του αλλά και την απουσία του από τη στιγμή της ανακοίνωσης του Νίκου Κοκλώνη, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επέστρεψε με νέα ανάρτησή του και αυτή τη φορά ήταν πιο «έντονος» ο γραπτός λόγος του.

«Εγω παντως 5 σχόλια απο 5 ατομα ειναι πολλη πανω απο την ξενη μουσικη παιδια της επιτροπης. ΕΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, με την οποια γνωριζομαστε χρονια και γνωριζω οτι εχει πολυ καλη ΚΑΙ ξενη μουσικη παιδια. Ακουσατε τι ειπε στο τελος ? Και πραγματικα την ευχαριστω , και ειναι προς τιμη την . Ειπε αφηστε το Γιαννη να το πει και να το παιξει στο πιανο. Φυσικα ολοι αρνηθηκαν, γιατι εαν αυτο γινοταν , θα παθαινανε ολοι την πλακα τους. Θα το ‘χρωματιζα ‘ το ‘ maniac με πολυ jazzy ακόρντα, και θα ακουγατε φωνη καμπανα. εγω και το πιανο. Τιποτα αλλο. Μετα απο αυτο ομως θα επρεπε να φυγει κάποιο αλλο ζευγαρι. Και το λεω απο τωρα στη Δεσποινα. ‘ Ελα στον τελικο, να πουμε ενα ξενο super duper ντουετο. Εσεις πιστευετε θα δεχοταν να το κανει ? Εγω λεω οχι. Γιατι σε αυτη την περιπτωση θα ‘ εβγαινε απο το safe zone της ‘ το οποια γραφει στη μαρκιζα ‘ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ‘ και αυτο δεν το αμφισβητει κανεις. Στο ξενο πιστευω οτι θα ειχε μεγαλες δυσκολιες, επειδη δεν εχει την ‘ αμερικανια ‘ τα γυρισματα κλπ κλπ, και φυσικα δεν θα ρισκαρε να κανει ντουετο με καποιον , o οποιος εχει μεγαλωσει με αυτην την παιδια. Οσο για τα σχολια, 3 μουσικοι της μπαντας του Νικου, οι οποίοι εχουν σπουδασει Αμερικη, μου ειπαν συγχαρητήρια για το ‘ maniac ‘ Το σχολιο ομως του Χαρη Βαρθακουρη, με τον οποιο ειμαστε φιλοι 3 δεκαετιες , εχουμε τα ιδια ακουσματα, ΚΑΙ Ο ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΚΕΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ, ΑΡΜΟΝΙΕΣ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΑΚΟΡΤΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ, ‘ ΜΕΓΑΛΥΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ’. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ‘ maniac ‘ ‘το ειδα πως το ερμηνευσαμε, τι να λεμε τωρα…οχι για 8 ηταν αλλα για 88 ! και οποιος καταλαβε καταλαβε. καλη συνεχεια !!!»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Τραγωδία στη Ναυπακτία – Νεκρός σε πηγάδι βρέθηκε ηλικιωμένος άνδρας που είχε εξαφανιστεί

Εξαφάνιση στην Κω – Νέο βίντεο στα χέρια των αρχών. Σε πανικό ο 32χρονος