in ,

OMGOMG AngryAngry

Νέο χαστούκι της Δικαιοσύνης στον Βέρτη – Τελεσίδικη απόφαση για τους “μπροστινούς”

Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Βέρτη η τελεσίδικη απόφαση 13404/2021 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που επικυρώθηκε μόλις χθές με τη δημοσίευση της 32/2023 απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης που απέρριψε την έφεση του. Το θέμα είναι αποκλειστικό, διασταυρωμένο και το μοιραζόμαστε μαζί σας καθώς πρόκειται για τελεσίδικη απόφαση.

 

Τι συνέβη;

 

Η τελεσίδικη απόφαση δέχεται την συμφωνία του Βέρτη με τον Α.Χ που συμφώνησε μαζί του να λειτουργήσει ως αχυράνθρωπος του με σκοπό να εκμεταλλευτεί ο τραγουδιστής το κέντρο διασκέδασης ΟΡΑΜΑ στη Θεσσαλονίκη το 2014.

 

  • Από το 2018 ο Α.Χ μπαινοβγαίνει στις δικαστικές αίθουσες της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας για να καταλογιστούν σε βάρος του Βέρτη 2.000.000 ευρώ που είναι το προϊόν της φοροδιαφυγής του από την εκμετάλλευση του συγκεκριμένου κέντρου διασκέδασης.

 

Η τελεσίδικη απόφαση αποτελεί την πρώτη που επικυρώθηκε από το Εφετείο Θεσσαλονίκης, δέχεται όλους τους ισχυρισμούς του Α.Χ ως αληθείς και απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του Βέρτη που μοναδικό σκοπό του έχουν την αποφυγή εξόφλησης των υποχρεώσεων του 2.000.000 ευρώ προς την Ζ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Δηλαδή στο Ελληνικό δημόσιο.

 

  • Τονίζω εδώ πώς ήδη οι αμετάκλητες αποφάσεις με αριθμούς 8710/2019 του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και 3874/2021 του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης όπως και πληθώρα εισαγγελικών διατάξεων Εισαγγελέων Πρωτοδικών και Εφετών Θεσσαλονίκης, έκριναν ακριβώς τα ίδια με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

 

Ο Α.Χ σε αποκλειστική του συνέντευξη του στον ιστότοπό μας είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πώς λειτουργούσε ως αχυράνθρωπος του Βέρτη το καλοκαίρι του 2014 και πως έχει ήδη προσφύγει και στη ΔΕΟΕ (Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος) προκειμένου να πέσει φώς σε όλες αυτές τις παρέες που δεν αποδίδουν τον φόρο στο Ελληνικό δημόσιο όπως το κάνει ο γράφοντας αλλά και όλοι εσείς οι νομοταγείς πολίτες που μας διαβάζετε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτή η μαϊντανούλα δήλωσε – «Αν δεν τα κ@τ@πιείς, δεν έχει νόημα»

Νεκρός ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας. “Έφυγε” στα 107 του ο Τηλέμαχος