in ,

CryCry LOLLOL

Νέο beef; Ο Οικονομόπουλος στη Μύκονο με τον κολλητό του Αργυρού (ΦΩΤΟ)

Μια εμφάνιση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα σε πασίγνωστο beach bar restaurant της Μυκόνου το οποίο απευθύνεται σε «γερά» πορτοφόλια προκάλεσε πολλές συζητήσεις και σχόλια.
  • Από την είσοδο του μαγαζιού πέρασαν την πύλη εμφανώς ευδιάθετοι ο Νίκος Οικονομόπουλος που έκανε Πάσχα στο νησί μαζί με έναν φίλο του, μια ακόμη φίλη του και τον νεαρό επιχειρηματία Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Μάλιστα οι δύο άντρες συνομιλούσαν σε ιδιαίτερα ευδιάθετο τόνο. Αυτό που προκάλεσε τις συζητήσεις αλλά και ερωτηματικά είναι πως ο Ανέστης κολλητός φίλος του Αργυρού βγήκε παρέα με τον Οικονομόπουλο ενώ είναι τις πάσει γνωστό πως οι δύο τραγουδιστές έχουν από ψυχρές έως ανταγωνιστικές σχέσεις και πολλές φορές ο επιχειρηματικός όμιλος κάτω από τον οποίο στεγάζονται και οι δύο γίνεται αποδέκτης διάφορων απαιτήσεων που δείχνουν την αντιπαλότητα των δύο καλλιτεχνών.
  • Το πιο περίεργο όμως είναι πως στο νησί ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος δεν κυκλοφόρησε μαζί με τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο αλλά προτίμησε την παρέα του Γιώργου Αρσενάκου, του Πάρι Κασσιδόκωστα και της Τάμτα.
Υπενθυμίζεται πως ο Ευαγγελόπουλος γνώρισε στον Αργυρό την σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα γόνο της γνωστής οικογένειας. Υπάρχει ρήξη μεταξύ των δύο επιστήθιων μέχρι πρόσφατα φίλων ή ο επιχειρηματίας κάνει και με τους δύο καλλιτέχνες παρέα; Θα το μάθουμε λίαν συντόμως…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρήνος – Νεκρή η διαφημίστρια Μαρία Καραγιάννη

Viral το σημείωμα Βολιώτη- «Εδώ παρκένουν οι μόνιμοι…»