in

CryCry OMGOMG

Νεκρός ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός – «Δίνω μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο»

Θλίψη έχει σκορπίσει στον πολιτικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Νεκτάριου Σαντορινιού σε ηλικία 50 ετών.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Facebook είχε δηλώσει παρών στην εκλογική αναμέτρηση της Άνοιξης, δηλώνοντας ότι δίνει παράλληλα έναν μεγάλο αγώνα με τον καρκίνο.

  • «Προσωπικά, δίνοντας μια παράλληλη και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, δηλώνω παρών στον αγώνα να αναπνεύσει και πάλι η χώρα και να σταθεί όρθια η κοινωνία» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νεκτάριου Σαντορινιού:

  • «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει μια συστηματική θεσμική εκτροπή. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απειλεί την Δημοκρατία, ζει παρασιτικά από τα δημόσια ταμεία και αυξάνει τις κοινωνικές ανισότητες. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας πριν λίγες μέρες έδωσε το σήμα για να εκκινήσει ένας αγώνας διαρκείας ενάντια στην ανηθικότητα, την παρακμή, την φτωχοποίηση, τον εκμαυλισμό του πολιτεύματός μας. Ζητάμε εκλογές εδώ και τώρα και απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη να συμπαραταχθεί.

Σε αυτό το κάλεσμα όλοι και όλες οφείλουμε να πάρουμε θέση. Προσωπικά, δίνοντας μια παράλληλη και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, δηλώνω παρών στον αγώνα να αναπνεύσει και πάλι η χώρα και να σταθεί όρθια η κοινωνία. Παρών στα νικηφόρα ψηφοδέλτια της παράταξής μας. Παρών στην προσπάθεια να ανατραπεί το καθεστώς που μαυρίζει τις ζωές μας. Παρών πάντα για τις ανάγκες των νησιών και των νησιωτών μας.

  • Όποιο και αν είναι το προσωπικό μας άχθος, έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία και τις επόμενες γενιές να σταθούμε στη σωστή πλευρά του ποταμού και να παλέψουμε για την Αλλαγή. Γιατί χωρίς Δημοκρατία και Δικαιοσύνη, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον.

Αυτό θα κάνω και εγώ, παρά τον δύσκολο αγώνα που δίνω, και σας καλώ να παλέψετε όλοι και όλες για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που θα σημάνει τον σχηματισμό μιας ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

17 Comments

  1. Καλό θα ήταν στα τελευταία λόγια του ανθρώπου να μην υπάρχουν πολιτικές χροιές. Υποτιμάμε την αξία της ζωής έτσι. Δεν αξίζει κανένα πολιτικό κόμμα, και καμμιά εργασία να μας απασχολεί όταν βλέπουμε το τέλος μας μπροστά. Είναι δυσανάλογα τα μεγέθη.

  2. Η πολιτική είναι το Α και το Ω για την αξία της ζωής. Δεν πρόκειται για κόμματα και εργασία.
    Δεν τον απασχολεί αυτό. Αν υπάρχει σωστή πολιτική βελτιώνει την ποιότητα ζωής, αν όχι την καταστρέφει.
    Πολύ ωραία τα είπε ο άνθρωπος. Ολόσωστα τα τελευταία του λόγια.
    Στον αποχαιρετισμό του, τον απασχολεί η ευημερία των πολιτών γιατί εκτιμάει την πολύτιμη αξία της ζωής.
    Καλό θα είναι να μην παρερμηνεύουμε επίτηδες τα λόγια του εκλιπόντος και να μην τους προσδίδουμε
    κομματικές αποχρώσεις.
    Δεν θα βγάλουμε πολιτική εμπάθεια πάνω στον θάνατο ενός ανθρώπου επειδή δεν μας αρέσουν οι αλήθειες
    που είπε οι οποίες αφορούν την ζωή μας. Έλεος. Λίγος σεβασμός στην μνήμη του.

      • Αναμφισβήτητα τον απασχολούσε η ευημερία των πολιτών. Πρωτίστως. Μέχρι και οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον παραδέχονται για το ήθος του. Εδώ όμως δεν είναι άρθρο πολιτικής αντιπαράθεσης. Πέθανε ένας νέος άνθρωπος και είναι κρίμα. Σε όποιο κόμμα κι αν ανήκε.

      • Εγώ δεν θυμάμαι να βγήκε κάποιος σχολιαστής άλλου κόμματος να γράφει τέτοια σχόλια πολιτικής εμπάθειας σε μέλη της ΝΔ που έφυγαν απ’ την ζωή, όπως αυτή η πρόταση που έγραψες (ριπ) και να πετάγεται στα σχόλια που γράφουν καλό λόγο οι συνσχολιαστές για να κάνει κόντρες πάλι από εμπάθεια επειδή του κακοφάνηκαν τα καλά λόγια. Δεν θα σας ρωτάει κιόλας ο κόσμος τι θα γράψει, δεν θα σας παίρνει την άδεια. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Ήταν υπέροχος άνθρωπος και το παραδέχονται οι πάντες από όλα τα κόμματα. Αν σε ενοχλούν τα καλά τιμητικά λόγια για έναν καλόψυχο άνθρωπο που έφυγε από την ζωή επειδή δεν ήταν στο κόμμα σου, τότε εσύ έχεις το θέμα.

  3. Δε βλέπω που ο σχολιασμός μου δε δείχνει σεβασμό στη μνήμη του. Και επιμένω ότι δείχνει άκυρο να μιλάς για πολιτική όταν το καντήλι σου πάει να σβήσει.
    Επειδή έχω βρεθεί κοντά σε τέτοια θέση, αυτό που σκεφτόμουν είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου τωρινοί και παλιοί. Προσπαθείς να δώσεις άφεση στον εαυτό σου και σε γνωστούς σου. Δεν έχεις διάθεση να καταγγείλεις. Άποψή μου και βίωμά μου.
    Δεν ξέρω γιατί μου κάνεις επίθεση.
    Απλώς λέω ότι μου φαίνεται πολύ άκαιρος ο όποιος πολιτικός σχολιασμός είτε ήταν του ΣΥΡΙΖα, της ΝΔ ή του ΚΙΝΑΛ.

    • Μα είναι σωστά αυτά που έγραψε και πολύ ανθρώπινα. Δεν τα έγραψε ακριβώς πριν πεθάνει σαν κείμενο αποχαιρετισμού αλλά κάποια στιγμή μέσα σε όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόταν. Υπήρξε αγωνιστής μέχρι τέλους στην δύσκολη μάχη που έδινε για την ζωή του αλλά και ως πολιτικός. Είχε ελπίδα ως το τέλος και πίστη πως θα τα καταφέρει. Δεν σου επιτέθηκα βρε. Τέλος πάντων. Να είσαι καλά και όλος ο κόσμος να είναι καλά. Τέτοια δυσάρεστα γεγονότα μακάρι να μην ξανασυμβούν σε κανέναν άνθρωπο και μάλιστα τόσο νέο.

    • Αγωνίστηκε μέχρι το τέλος με αισιοδοξία και θέληση για ζωή. Έφυγε με το κεφάλι ψηλά και με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τους συνανθρώπους του. Ας αναπαύεται εν ειρήνη η Ψυχούλα του.

    • Εσύ τι λες, ότι χάρηκε με ό,τι του συνέβη και δεν τον ένοιαζε? Είναι δυνατόν? Όχι βέβαια. Απλά, δεν το έβαλε κάτω. Στάθηκε παλικάρι απέναντι στον θάνατο. Η παλικαριά φαίνεται και από την αγωνιώδη αφοσίωσή του στο κόμμα του, όπως αποκάλυψε η τελευταία ομιλία του στην Βουλή. Η παλικαριά και η κομματική αφοσίωση είναι δύο μεγάλα προτερήματα των τίμιων ανθρώπων και πολιτικών. 💐🌷⚘

  4. Είχε τόσα πολλά ακόμα να δώσει. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
    Ένας ήρεμος, γαλήνιος αγωνιστής της ζωής. Γνήσιος Δωδεκανήσιος.
    Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο να έχει.

  5. Στο πάγκρεας διαβάζω ότι το είχε….. Κρίμα. Κι όμως έζησε αρκετά, γιατί είναι όργανο που αν σε βρει, φεύγεις μπαμ μπαμ. Σαν τώρα τον θυμάμαι σε τηλεπαραθυρο στην ερτ στη ζωντανή μετάδοση της κηδείας της Γεννηματά………… Ας είναι αναπαυμενος.

Η Καλλιμούκου είδε στον ύπνο της να κάνει σ3ξ με τον Αυτιά

Πεύκη ΤΩΡΑ – Με χειροπέδες τέσσερις “ποντικοί” που μπήκαν σε διαμέρισμα και…